Aston Martin Vanquish

My name is not 007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aston Martin Vanquish huren

Deze James Bond-filmauto, (uit Skyfall met Daniel Craig, weet je nog?) is de perfecte ‘Gentlemen’s Sportscar’. Niks Italiaans design, scherpe lijnen en flitsende kleuren. Geen, weliswaar leuk, maar ook nerveus weggedrag. Dit is ongeveer de perfecte GT. Weekendtas erin en met je partner naar dat romantische hotel in Wenen. Zoevend over de Autobahn en uitgerust aankomen. Met de Aston Martin Vanquish doe je het. En bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis kán het!

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €200,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €1000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €1500,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €2000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €1000,-
Extra kilometer €2,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: bordeaux rood
Exterieur: grijs/licht blauwe

Motor

V12
574 PK

Model

Vanquish 6.0
Sport stoelen

Soepele krachtige motor

Voorin huist een 6 liter V12, met achtenveertig kleppen. Met z’n 574 pk schiet je in 4 seconden naar de honderd. Hij klinkt héérlijk; we kunnen er de hele dag naar luisteren. Stevig met een diepe bas als je gas geeft en rommelend als de naderende donder, wanneer je het gas weer loslaat. Je vóelt je machtig en dat ben je ook. In deze tijd van turbo’s en downsizen, is het een verademing om weer eens met een pure, zelf ademende 12-cilinder onderweg te zijn. Natuurlijk met zijdezachte automaat. Iets anders past niet bij deze GT. Wil je persé zelf schakelen? Be our guest, want met de flippers aan het stuur kan het.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Brits ‘upperclass’-interieur

Die autogekke Engelsen zetten al vele jaren de toon als het gaat om hoogwaardige, luxe interieurs. De fijnste materialen, mooiste kleurstellingen en sfeervolste inrichtingen komen uit het Verenigd Koninkrijk. Rolls Royce en Bentley zijn overgegaan in Duitse handen. Aston Martin houdt de Engelse eer hoog. Hier voel je je thuis. Als bestuurder, omdat alles klopt. Als passagier, omdat… alles klopt!

Aston Martin Vanquish stuur

Voor elke gelegenheid

Met de Aston Martin Vanguish zit je altijd goed. In deze lichte kleur is het bijvoorbeeld ook een ideale trouwauto. Je hoeft je er niet met een schoenlepel in en uit te wurmen. Je partner zal trots op deze keuze zijn. En je bent onderscheidend. Maar ook zakelijk is ie perfect. Dit is een auto die succes etaleert, zonder het van de daken te schreeuwen. Ingetogen schoonheid voor elk gebruik.

Past de Aston Martin Vanguish bij jouw wensen?

Heb jij die gelegenheid gevonden? Huur dan deze Vanquish bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis. In deze Aston Martin kan iedereen even James Bond zijn.

Past de Aston Martin Vanguish bij jouw wensen?

Heb jij die gelegenheid gevonden? Huur dan deze Vanquish bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis. In deze Aston Martin kan iedereen even James Bond zijn.

Andere luxe auto’s

Rolls Royce zijkant

Rolls Royce Phantom

Perfect wedding car

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

Pure Luxury