Dodge Challenger Hellcat

Not your average cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodge Challenger hellcat huren

Een heerlijke ode aan de ‘roaring sixties’ in de USA

Ben jij een kind van de jaren 60? Dan weet je vast wel wat een Muscle Car is. Maar we vertellen het nog eens graag. In Amerika bedachten de grote autofabrikanten iets geinigs. Ze merkten dat de jongere generatie eigenlijk niet zat te wachten op hun deinende V8- slagschepen van 6 meter en langer. Het moest sportiever, wendbaarder, krachtiger, dikker.

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €200,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €1000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €1500,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €2000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €1000,-
Extra kilometer €2,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: zwart/rood
Exterieur: zwart

Motor

V8
717 PK

Model

2+2 zits
Comfortabele stoelen

Een nieuw segment ontstond. De Amerikaanse ‘compacte middenklassers’. In de volksmond ‘Pony Cars’ genoemd. De populairste waren de Ford Mustang, Chevrolet Camaro en Dodge Challenger. Zonder uitzondering stopten Ford, Chevrolet en Dodge er nogal potente V8-blokken in. 400 pk of meer was eerder regel dan uitzondering. De Muscle Car was born! Ideaal voor de dragstrip of om je Highschool-sweetheart mee te veroveren. Iconische auto’s. Tenminste, tot de oliecrisis begin jaren ‘70 het (tijdelijke) einde van de pret betekende.

Buena Vida Supercar Verhuur brengt die ‘60’s Muscle Power’ terug. En hoe! 

De Amerikaanse Overheid dwong de fabrikanten om hun Muscle Cars tot tandeloze pruttelbakkies met armetierige 6-cilindertjes te degraderen. Dat duurde nog tot begin van deze eeuw, maar toen werd het weer leuk! Nieuwe technieken maakten het mogelijk om weer ouderwets lekker, maar veel schoner, pk’s en ‘cubic inches’ in te zetten. De next generation muscle power! Krachtiger dan ooit! En Buena Vida Supercar Verhuur heeft nu een absoluut ‘Collectors Item’ in de verhuurvloot; de Dodge Challenger SRT Hellcat.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

De Dodge Challenger Hellcat is een Muscle Car met doping.

Onze diepzwarte Dodge Challenger Hellcat is een wel héél krachtige Muscle Car. Een Muscle Car met doping, zeg maar. Met een overweldigende 6.2-liter ‘Supercharged’ HEMI V8 heb je niet minder dan 717(!) pk onder je rechtervoet. Menig Ferrari, Lamborghini of Porsche kan er niet aan tippen. Nee, deze Hellcat is zeker geen katje om zonder handschoenen op te pakken.

Dodge Challenger Hellcat huren Buena Vida

De Dodge Challenger Hellcat van Buena Vida is een onvergetelijke beleving!

Brullen, stampen en altijd en overal vermogen in overvloed. Vergelijk de Dodge Hellcat niet met een Ferrari, Lamborghini, Mercedes AMG, Audi R8 of andere Europese supercar. Geen ultraluxe en duur aanvoelende details en afwerking. Dodge doet het helemaal anders. Brute force! En daar kies je bewust voor. Lekker hoor!

Neem plaats in de royale lederen zetels en druk de startknop in. De donderslagen die uit de speciale uitlaten van dit zwarte beest klinken, bezorgen jou en de hele straat spontaan kippenvel. Of een hartverzakking… Van de Challenger Hellcat geniet je misschien nog wel het meest als je relaxed cruist en geniet van de heerlijke ‘muziek’ uit het orkest van de 8 machtige cilinders. Maar ook elke tussensprint bezorgt jou én je omgeving een spontane adrenalinekick. Met een stevige brul, laat deze kat alles en iedereen met speels gemak achter zich.

Natuurlijk zorgt een soepele automaat ervoor dat het enorme vermogen perfect bij de achterwielen komt. Geen zware koppeling of handmatig schakelen dus. De Brembo-reminstallatie laat je gelukkig ook weer veilig stoppen. En met de achteruitrijcamera parkeer je deze Amerikaan net zo makkelijk in als een VW Polo.

Huur de Dodge Hellcat nu bij Buena Vida Supercar Verhuur.

Geloof ons, je gaat genieten. Dit is een auto die je blijft uitdagen. Lekker cruisen over de boulevards. Zó gaaf! Of neem hem een weekend mee naar een vakantiepark. Want, extra mooi, je kan er gewoon met je hele gezin in. Met bagage! Daarmee is de Dodge Challenger Hellcat niks minder dan een supercar in gezinsverpakking.

Huur de Dodge Hellcat nu bij Buena Vida Supercar Verhuur. 

Geloof ons, je gaat genieten. Dit is een auto die je blijft uitdagen. Lekker cruisen over de boulevards. Zó gaaf! Of neem hem een weekend mee naar een vakantiepark. Want, extra mooi, je kan er gewoon met je hele gezin in. Met bagage! Daarmee is de Dodge Challenger Hellcat niks minder dan een supercar in gezinsverpakking.

Natuurlijk, op de foto’s is ie al indrukwekkend. Maar je móet onze huiskat gewoon even ‘live’ komen bekijken en aaien. Of één van onze andere zeldzame supercars natuurlijk. Wat denk je van onze Ford Mustang Cabrio? Liever een Europese beauty? Dan staan bijvoorbeeld onze Lamborghini Huracán Mercedes AMG-GTC, Aston Martin Vanquish, Audi R8-V10 Spider, Ferrari 458 of één van onze andere parels tot je beschikking. Alleen het bezoeken van onze schitterende showroom in Maassluis is al een uitje.

Andere Dodges

Dodge Ram voorkant

Dodge RAM 1500

Dodge it, Ram it