Dodge Ram 1500

Bigger is better

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ruige Dodge 1500 RAM heeft snel naam gemaakt. Het is eigenlijk de rebelse oom van onze Ford F-150. Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis heeft ze daarom allebei in het assortiment. De RAM is de ruige van de twee. Met een Magnum V8 en meer dan 300pk. Lekkerrrr!

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €100,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €500,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €750,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €1000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €500,-
Extra kilometer €1,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Bezine & LPG
Automaat

Kleur

Interieur: zwart
Exterieur: wit

Motor

6.3L
365 PK

Model

Grote laadbak
4 zits

Trouw jij in deze Dodge 1500 RAM?

De stralend witte Dodge heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op bruidsparen. Dat komt door de stoere en ruwe verschijning. Het tegenovergestelde van ‘traditionele’ trouwauto’s als onze Rolls Royce of Aston Martin. De Dodge RAM valt op. Kicken om met dat dikke V8- geluid voor het stadhuis aan te komen. Maar ook praktisch! Fijne treeplanken voor een makkelijke instap met je dure jurk. En met de dubbele cabine, laat je je prins- en prinsesheerlijk chauffeuren terwijl jullie van de luxe achterin genieten. Veel ontspannender wordt het niet.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Dodge 1500 RAM werkpaard en luxepaard

Jij huurt deze Dodge misschien niet als werkpaard, maar om lekker stoer te cruisen. Want ‘King of the Road’ ben je wel met deze verhoogde pick-up truck. Met die dikke, zwarte wielen, zwarte treeplanken, armdikke uitlaten en imposante neus. Jullie jaarlijkse ‘mannenweekend’ in de Ardennen begint in stijl als je met deze dikke Dodge RAM op de camping of voor je hotel aan komt zetten. Ga je op vriendinnenweekend? Met de 1500 RAM ziet iedereen meteen dat er met jullie niet valt te spotten! Gaaf toch?

Dodge Ram 1500 binnenkant

Onze Dodge 1500 RAM heeft het allemaal! Tegenover het mega dikke en ruige uiterlijk staat een luxe en complete uitrusting van binnen. Alles is aanwezig. Comfortabele, lederen stoelen, ruimte, multimedia, bluetooth en ga maar door. Maar het gaafste blijft dat je over iedereen heen kijkt en de auto’s om je heen gedegradeerd worden tot ‘Hot Wheels’-miniatuurtjes.

Huur nu die Dodge RAM 1500

Sturen in een Dodge 1500 RAM. Dat moet je gewoon gedaan hebben! Een uur, een dag, een weekend of langer op pad met deze V8-krachtpatser. Je zal het niet snel vergeten. Je vrienden ook niet, trouwens. Maak herinneringen en huur de Dodge 1500 RAM bij Buena Vida in Maassluis. 

Huur nu die Dodge RAM 1500

Sturen in een Dodge 1500 RAM. Dat moet je gewoon gedaan hebben! Een uur, een dag, een weekend of langer op pad met deze V8-krachtpatser. Je zal het niet snel vergeten. Je vrienden ook niet, trouwens. Maak herinneringen en huur de Dodge 1500 RAM bij Buena Vida in Maassluis. 

Andere Dodge’s