Ferrari FF

Beauty is unlimited

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een Ferrari staat bij veel liefhebbers bovenaan het verlanglijstje: “Als ik ooit de loterij win…” En dat is volkomen logisch. Elke Ferrari is een meesterwerk op zich. Het zijn echte supercars. Goed nieuws: je hoeft de loterij niet te winnen om erin te kunnen rijden. Bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis kan iedereen van een Ferrari genieten. Deze Ferrari FF is in onze mooie collectie wel een hele bijzondere supercar. Het is er één in familieverpakking!

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €200,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €1000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €1500,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €2000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €1000,-
Extra kilometer €2,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: bruin
Exterieur: grijs

Motor

6.3L V12
660 PK

Model

Comfort stoelen
2+2 zits

De Ferrari FF is de ultieme vakantiebolide voor je gezin

Vaders en moeders vinden het super om hun kinderen te verrassen met een echte Ferrari. Maar ja de meeste sportauto’s hebben plek voor twee. Dus óf papa óf mama maakt dat ritje met zoon of dochter. En wil je als ouders samen toeren, dan zit je weer met oppas.

De Ferrari FF van Buena Vida is dé oplossing. Neem je gezin lekker mee! De Ferrari FF is een volwaardige vierzitter! Het model wordt ‘Shooting Brake’ genoemd. Klinkt snel en sexy, toch? En dát is deze Italian beauty. Lachen hoor, een 6,3 liter V12 met 660 pk in een ‘stationcar’. Heerlijk, snelle BMW’s, Audi’s en Porsches pesten op de Autobahn. En dat geluid van die ‘bella macchina’; om van te watertanden.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Met de Ferrari FF rijd jij comfortabel naar elke bestemming

Deze Ferrari FF is Buena Vida’s super Gran Turismo. Een supercar voor korte, maar vooral langere tripjes. Je schakelt met automaat of flippers en beschikt over vierwielaandrijving. Een veilige gedachte wanneer het weer onderweg omslaat. Met 450 liter bagageruimte kan je makkelijk een lang weekend weg met het hele gezin. Samen die echte roadtrip? Klap de achterbank en 900 liter komt beschikbaar. Daar kan je mee kamperen in Italië. Da’s nog eens een entree op de camping…

Ferrari FF interieur

Stijlvol, razendsnel en een superslank design

De Ferrari FF is bovenal een werkelijk schitterende auto om mee voor de dag te komen. Kijk naar dat slanke, oogstrelende lijnenspel, die bijzondere achterlichten. Ook zakelijk getuig je van goede smaak en de kenners weten het: dit is tegelijkertijd een sportauto van de zuiverste soort. Buena Vida Supercar Verhuur is dan ook maar wat trots om deze echte atmosferische V12 van Ferrari in haar assortiment te hebben.

Huur nu deze Ferrari FF bij Buena Vida in Maassluis

Ferrari heeft een unieke vorm van een echte supercar ontwikkeld. De Ferrari FF is een supercar die je gereden moet hebben. Maak daarom een afspraak met de adviseur in onze showroom in Maassluis. Bekijk samen het gehele assortiment, en boek als eerste auto deze Ferrari FF. Je zult het nooit vergeten.

Huur nu deze Ferrari FF bij Buena Vida in Maassluis

Ferrari heeft een unieke vorm van een echte supercar ontwikkeld. De Ferrari FF is een supercar die je gereden moet hebben. 

Andere supercars

Ferrari 458 voorkant

Ferrari 458

The white horse

Bentley Flying Spur

Bentley Flying Spur

Pure Luxury