Ford F150

Big & wild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Ford F-150. Stijlvolle luxe in een stoere verpakking. Amerikaans icoon. De F bestaat al sinds 1948! Een enorm succesnummer. Letterlijk. Amerikanen houden van groot, krachtig en luxe. Deze stoere terreinbeul heeft het allemaal. In Europa heb je helaas weinig ruig terrein waar je mag rijden. Dat heeft Ford prima begrepen. Deze pick-up rijdt dan ook heerlijk op het Nederlandse asfalt. Een machtig statement! De schitterende Ford F-150 Platinum huur je natuurlijk bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis.

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €100,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €500,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €750,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €1000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €500,-
Extra kilometer €1,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Breng- & haal service

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Benzine & LPG
Automaat

Kleur

Interieur: zwart
Exterieur: wit

Motor

V6 eco boost
365 PK

Model

Grote laadbak
5- zits

De Ford F-150 is perfect voor een geweldige trouwdag

Wist je dat er in ‘ons Fordje’ heel veel getrouwd wordt? Hij is prachtig wit en er komt wél even wat voor de deur zetten. Hoezo, grootse entree? En het allermooiste is de ruimte die je daarbij hebt. Daardoor stappen jullie met je kwetsbare trouwjurk en dure pak makkelijk en zonder zorgen in en uit. Zelfs de bruidsmeisjes of jongetjes rijden mee. Hoe cool vinden ze dát?

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Met de Ford F-150 ga je comfortabel op reis

Die golftrip met je maten? Geen betere metgezel dan deze Ford. Hoeveel golfsets wil je meenemen? Met z’n vijven? No problem! Alles past en je komt in stijl aan bij je golfhotel.

Ook voor een langere reis is er weinig gavers dan de Ford F-150. Je kijkt op de snelweg over iedereen heen en neemt een sloot bagage mee waar een paard de hik van krijgt. En we hebben het er bij supercars niet zo graag over; maar deze Ford is best zuinig. Stiekem wel zo lekker als je op vakantie gaat naar het Gardameer en terug moet. 

Ford F150 interieur

De F-150, een machtige pick-up met kracht en luxe

De 365 pk sterke V6 is krachtiger dan z’n voorganger met acht cilinders. Hij klinkt en voelt net zo dik, maar is stukken zuiniger. Ga je maar voor een paar uur en wil je persé een V8? Pak dan onze net zo witte Dodge 1500 RAM.

Deze Ford F-150 biedt je alles wat je maar zou willen. Luxe lederen bekleding natuurlijk. Een uitgebreid infotainmentsysteem en groot scherm met Apple Carplay. Camera’s rondom, dus lekker veilig want de F-150 is nogal groot, zeg maar.

Huur de Ford F-150 bij Buena Vida in Maassluis

Je moet echt naar naar deze superdikke pick-up truck komen kijken. Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur en vertel je wensen. Kop koffie erbij en voorpret verzekerd!

Huur de Ford F-150 bij Buena Vida in Maassluis

Je moet echt naar naar deze superdikke pick-up truck komen kijken. Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur en vertel je wensen. Kop koffie erbij en voorpret verzekerd!

Meer Ford

Ford Mustang voorkant

Ford Mustang

The best horse in town

Ford GT huren Buena Vida supercars voorkant

Ford GT

Le mans