Ford Mustang

The best horse in town

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buena Vida in Maassluis heeft em. De Ford Mustang Convertible. De moderne versie van het Amerikaanse icoon sinds 1964. De Mustang werd een hype. Door de oliecrisis ging het een tijdje niet zo goed. De Mustang moest stoppen met trainen en verloor z’n spieren. 

Tot begin deze eeuw. De vraag naar een ‘oldskool’ Mustang bleef. Ford begreep het perfect en gooide de klassieke lijnen in een modern jasje. Mét de nodige peekaa’s. Een nieuw succes was een feit. Hier wil je mee op die langgekoesterde wens van jouw roadtrip.

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €100,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €500,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €750,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €1000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €500,-
Extra kilometer €1,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: rood
Exterieur: wit

Motor

3.7L 6 cilinder
305 PK

Model

Cabrio
2+2 zits

De Mustang van Buena Vida; een gebruiksvriendelijke supercar

De Ford Mustang van Buena Vida betekent genieten van een Amerikaanse supercar. Door meer ruimte dan de Europese supersportwagens. Je hebt gewoon een bruikbare achterbank. Fijn als je met je vrienden naar het strand wil. In deze kofferbak kan je bovendien wél je picknickmand kwijt.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Met de Ford Mustang ga je graag langer op pad 

De Ford Mustang is dan ook de perfecte cruiser voor een langere trip. Je betaalt je niet blauw aan brandstof, maar hebt met ruim 300 pk een meer dan snelle cabriolet onder je billen. Ook je partner is blij. Lekker uitwaaien met het elektrisch bedienbare dak open en genoeg beenruimte. Comfort is ook wat waard, toch? Deze ideale ‘boulevard cruiser’ valt al op grote afstand op door de sportieve, harde blauwe kleur. De zwarte GT-striping geeft die lekkere retro-dragstrip-uitstraling. Op de comfortabele lederen zetels houden jij en je reisgenoot het honderden kilometers probleemloos uit.

Ford Mustang huren Buena Vida

Huur jij een vette Musclecar bij Buena Vida?

Altijd al met een Musclecar op pad gewild? Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis maakt het voor iedereen mogelijk. Voor een uur, een dag, een weekend of die speciale vakantie. Bij Buena Vida kan het allemaal!

Huur de Ford Mustang

Maak daarvoor nu heel makkelijk een vrijblijvende afspraak in onze fijne showroom in Maassluis. Laat je verrassen door de grote collectie en stap alvast even in die blauwe rakker. Onze adviseur maakt ondertussen een heerlijke kop koffie voor je. Leg hem je wensen voor en ontvang een offerte op maat. We zien je graag verschijnen!

Huur de Ford Mustang

Maak daarvoor nu heel makkelijk een vrijblijvende afspraak in onze fijne showroom in Maassluis. Laat je verrassen door de grote collectie en stap alvast even in die blauwe rakker. 

Andere oldies

Morgan achterkant

Morgan four plus

Old fashioned

Dodge challenger voorkant

Dodge Challenger

American Retro