Foto- Videoshoot

Een supercar geeft jouw videoshoot meer impact

Supercars hebben een grote aantrekkingskracht op elke doelgroep. Videoproducenten gebruiken ze graag. Maar in een perfecte productie moet álles kloppen. Een supercar moet dus een bijzondere auto zijn. Dan is ook het effect daar. Kijk maar eens naar de gevolgen voor het merk Rolex na de verspreiding ervan door bekende artiesten in videoclips. Er ontstond schaarste en de prijzen gingen fors omhoog.

Alleen Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis heeft zo’n grote collectie échte supercars. In perfecte conditie en voor elke doelgroep. Buena Vida biedt alleen topkwaliteit. Zo gaat Buena Vida als merk rond bij de meest imposante hype’s van dit moment (supercars als hot item).

Meer weten over het huren van een supercar?

Neem contact op en maak een afspraak. Bekijk ons assortiment, vertel je doelstellingen en onze adviseur helpt je met het maken van de beste keuze.

Meer weten over een supercar in jouw videoclip?

Buena Vida is partner van toonaangevende videomakers

We zijn er ontzettend trots op al jaren de vaste partner te mogen zijn voor toonaangevende producenten van video’s voor clips, evenementen, bedrijfspresentaties en nog veel meer. Zo zie je bijvoorbeeld de Rolls Royce Phantom, onze gele Lamborghini Aventador S of de stoere Mercedes G63 AMG shinen in de flitsende videoclips van Framez Productions, Spinnen’ Records, Paperclips, Reverse Republic en andere grote platenmaatschappijen.

TV-producenten kiezen voor Buena Vida Supercar Verhuur

Ook TV-Producenten kiezen voor de exclusieve auto’s uit het assortiment van Buena Vida in Maassluis. We mogen Endemol-Shine, Talpa en RTL al jaren tot onze vaste klanten rekenen. Zij vertrouwen op onze stiptheid, regelmatig vernieuwende assortiment en bovenal, de kwaliteit van onze supercars. Service en adequaat omgaan met situaties waarbij flexibiliteit een eis is, is een must in deze wereld.

Videoclip supercar Buena Vida

Buena Vida heeft geen kleine lettertjes

Niks is zo vervelend als je te maken krijgt met verrassingen achteraf. Huur je bij Buena Vida een supercar, dan maken we vooraf heldere en vaste afspraken. Zwart op wit.

Bij Buena Vida huur je een supercar voor vaste tarieven. Hoeft er niet met de auto gereden te worden? Dan heb je geen bijkomende kosten, zoals verzekering, brandstof of kilometers.

Wel staat onze professionele begeleider klaar om de supercar in de juiste positie te zetten voor de mooiste opnames. Wat een service!

Neem je shoot op in de studio van Buena Vida in Maassluis!

Dé slimste manier om een prachtige Ferrari 458 of agressief kijkende Lamborghini Huracán in jouw shoot te krijgen. Kom naar de studio van Buena Vida in Maassluis! Tegen een scherp tarief kies je de auto die je wilt én kun je voor een aantrekkelijk bedrag gebruik maken van onze faciliteiten. Zo beschikken wij over een blanco foto-wall, waarbij de auto’s centraal staat en jij zelf de omgeving kunt inkleuren.

Tarieven voor een foto- of videoshoot

De prijs voor dit product hebben wij vastgezet op €100,- per kwartier. Dit omdat startende artiesten ook de kans verdienen om slim en snel die supercar te kunnen opnemen en in hun beeld te zien verschijnen, wat voor extra aandacht en fans zorgt. Deze prijs is zonder te rijden; de supercar blijft op zijn plek staan. Klik hier voor het assortiment.