Maserati

MC20 Cielo

The sky is the limit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maserati Cielo huren beschikbaar april 2023

Naast de bekende sportwagenbouwers Ferrari en Lamborghini, heeft Italië nog zo’n exclusief autofiel fabriekje: Maserati. Daar hebben ze ook zaken-sportsedans als de Ghibli en de Quattroporte. Of de Levante en Grecale als, zeg maar, bovengemiddeld sportieve SUV’s.

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €400,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €2000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €3000,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €4000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €2000,-
Extra kilometer €4,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat Flippers

Kleur

Interieur: zwart
Exterieur: sky blue

Motor

V6 twin-turbo
630 PK

Model

2-zits
Vleugeldeuren

De Maserati ‘Lucht’

Het Maserati-programma omvat gelukkig de sublieme MC20, een zuivere ras-sportwagen. Een échte supercar. Maserati neemt met de circuitversie in 2023 zelfs deel aan het Europese GT2 kampioenschap. Bij Buena Vida in Maassluis vind je een bijzondere versie van de MC20: de Maserati MC20 Cielo. Andere Italiaanse fabrikanten noemen hun cabriolet ‘Spider’, Maserati geeft haar ‘supermodel’ de toevoeging ‘Cielo’, dat ‘lucht’ betekent. Ach, what’s in a name?

Het is een plaatje van een supersportwagen. Met de Cielo wíl je open rijden, maar ook dicht is deze Italiaanse schone bijzonder aantrekkelijk. Het dak is namelijk van glas. Geen gewoon, maar ‘electrochroom’ glas. Je kunt het met een druk op de knop meer of minder doorzichtig maken. En, altijd handig met een Hollands buitje; binnen 12 seconden is het dak dicht.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Een V6 om van te watertanden

Geen 8- cilinder maar een ultra-levendige middenmotor, de ‘Nettuno V6’. Een nogal krachtig stukje Italiaans vakmanschap. Met 630pk en 730Nm koppel knal je binnen 3 seconden naar hoogst illegale snelheden. Heb je de ruimte en stalen zenuwen, dan is een top van 320 mogelijk. We hebben liever niet dat je dit met onze huurauto probeert. Mocht je nou bang zijn dat het geluid wat tegenvalt, wees gerust, de Nettuno brengt via de sportuitlaten een gehuil voort, waar je haren van overeind gaan staan.

Italiaanse weelde

Dat Italianen smaakvol ontwerpen is bekend. Da’s in de royaal ingerichte cockpit van de MC20 Cielo niet anders. Lekker hoor, al dat Alcantara. Italiaans vakmanschap gaat hier naadloos samen met high-tech bediening.

Met de Drive Mode Selector kies je voor één van de rijmodi: GT, Sport, Wet en Corsa (circuit). Zo krijgt de motor verschillende boostniveaus en stel je de stijfheid van de ophanging in. Tsja, en dan trap je het gaspedaal in…

Maserati MC20 Cielo stuur

Huur nu de Maserati MC20 Cielo bij Buena Vida

Bij Buena Vida krijgt iedereen de gelegenheid het gaspedaal van deze supercar in te trappen. Huur de Maserati MC20 Cielo en ervaar de kracht van deze volbloed sportauto. Rijd mee of kruip zelf achter het fijne sportstuur. Huur de Cielo voor een uur, een dag, een weekend of ga er een week mee op ‘roadtrip’. In onze showroom in Maasluis staan we je graag te woord en adviseren we jou bij je wensen.

De Maserati MC20 Cielo

In onze showroom in Maasluis staan we je graag te woord en adviseren we jou bij je wensen.

De Maserati MC20 Cielo

In onze showroom in Maasluis staan we je graag te woord en adviseren we jou bij je wensen.

Andere Supercars

Lamborghini evo voorkant

Lamborghini Huracan Evo

Ready to launch

Mclaren 600LT achterkant

McLaren 600LT

Formule 1 streetcar