McLaren 570 S

Modern red

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

McLaren is in de basis een Formule-1 fabrikant. Met ingenieurs die wij ‘prettig gestoord’ noemen. In 1992 dachten ze: “Zullen we een F1- auto voor op de openbare weg maken? Het stuur zetten we in het midden, dan voel je je net als coureur Ayrton Senna. We noemen em McLaren F1. Lekker duidelijk.” Dit speeltje kostte in 1992 dus 600.000 euro. Dat zou nu ruim 1,2 miljoen zijn. 

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €200,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €1000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €1500,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €2000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €1000,-
Extra kilometer €2,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: zwart
Exterieur: rood & zwart

Motor

V8 biturbo
570 PK

Model

Vleugel deuren
Bluethooth

Een McLaren is extreem, heel extreem

Ja, het zijn bijzondere jongens, daar in Engeland. En serieus fantastische autobouwers. Al hun modellen zijn extreem en gemaakt voor puristen. Buena Vida Supercar Verhuur heeft zelfs twee McLarens in haar assortiment opgenomen. Naast deze 570S hebben we nog de open McLaren 600LT. Jazeker, Buena Vida in Maassluis verhuurt ook deze pure emotie. 

Meet the McLaren 570S. In deze supercar voel je je cool, vindt iedereen je cool en bén je ook cool. Vergelijk de 570S niet met een Ferrari of een Lamborghini. McLaren heeft een hele andere filosofie. Pure techniek in een gave verpakking. Minder aandacht voor historie, behalve voor racehistorie.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

De McLaren 570S is een eyecatcher van jewelste

En dan die kleuren. Vuurrood, met een beige-zwart interieur. Het is een eyecatcher van jewelste. Zeker door die fantastische vleugeldeuren, die verrassend makkelijk openen en sluiten. Daar kom je nog eens mee voor de deur zetten. 

McLaren 570 S stuur

De McLaren is ook een ‘earcatcher’ door z’n meer dan potente, 3,8 liter V8 met twee ‘huge’ turbo’s en 570pk. Het geluid uit de uitlaatpijpen bezorgt niet alleen jou, maar ook de toeschouwers spontaan kippenvel. En het wil best vooruit! Cijfers? Nou, 0-100 in 3 seconden en een top van over de 300. Tevreden? Dit wil je hè?

Huur de McLaren 570S bij Buena Vida

Ga jij in deze formidabele Engelse sportauto genieten? Je gaat het geweldig vinden. Aan een uur heb je waarschijnlijk niet genoeg. Dit is een auto die je blijft uitdagen. Neem hem eens een weekend mee. Of ga ermee op een korte vakantie met je geliefde. Herinneringen maken.

Huur de McLaren 570S bij Buena Vida

Ga jij in deze formidabele Engelse sportauto genieten? Je gaat het geweldig vinden. Aan een uur heb je waarschijnlijk niet genoeg. Dit is een auto die je blijft uitdagen. Neem hem eens een weekend mee. Of ga ermee op een korte vakantie met je geliefde. Herinneringen maken.

Andere wing deuren

Mclaren 600LT achterkant

McLaren 600LT

Formule 1 streetcar