McLaren 600 LT

Formule 1 streetcar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

McLaren is een Formule-1 fabrikant die straatauto’s is gaan bouwen. Misschien heb je wel eens gehoord van de wereldberoemde McLaren F1, uit 1992? Een monument onder de supercars. Met het stuur in het midden, net als in een F1-auto. Er zijn er 106 gebouwd en in 2021 heeft nummer 25 op een veiling een astronomische 20 miljoen dollar opgebracht. 

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €400,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €1500,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €2250,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €3000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €1500,-
Extra kilometer €3,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: zwart
Exterieur: wit

Motor

V8 Biturbo
600 PK

Model

Vleugel deuren
Senna seats

Een Formule-1 auto voor de openbare weg. McLaren hééft niet eens een gezinsauto of SUV in het assortiment. Nee, daar doet dit eigenzinnige fabriekje uit Engeland niet aan. Het is niet voor niets dat Buena Vida Supercar Verhuur deze supercar in haar assortiment heeft opgenomen. Wij laten jou nu eenmaal graag iets bijzonders beleven. 

Superieure prestaties in een coole verpakking

In deze McLaren voel jij je net even anders. Bijzonder. Het is ook een hele andere supercar dan een Ferrari, een Porsche of een Lamborghini. Alles aan de 600LT ademt snelheid en functionaliteit uit. LT staat voor Long Tail. En dat staat weer garant voor een superieur weggedrag.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

De McLaren 600LT van Buena Vida Supercar Verhuur is cool. Heel cool. Het wit met de zwarte accenten staat em geweldig. Heb je de enorme diffuser aan de achterkant gezien? En dan die vleugeldeuren! Daarmee maak je een entree, waar iedereen “u” tegen zegt. Geen donderende V12, maar een gretige, snerpende V8 met 2 dikke turbo’s en 600pk. Bam! Vloer het rechterpedaal en 2,9 seconden later tik je de 100 km/h aan. Een ervaring waarvan de adrenaline nog wel een weekje door je lichaam stroomt.

McLaren 600LT interieur

Huur de McLaren 600LT bij Buena Vida Supercar Verhuur

Heb jij zin om op een unieke manier uit te waaien? Gooi jij de kap van onze McLaren 600LT open? Voel het prachtige zachte Alcantara op het dashboard. Zien we jou en je partner genieten van heerlijke dijkwegen of cruisen door de duinen? Voor een uur, een dag? Of pak je het grondig aan en zoek je een weekend de rust buiten de Randstad op? Langer kan ook. Dan kies je voor ons bijzondere vakantie-arrangement en zoek je de fijnste bergwegen op richting het mondaine Genève of begeef je je tussen de ‘jetset’ van de Côte d’Azur.

Wil je alles weten over Mclaren 600LT Spider?

Neem dan contact op. Maak een afspraak met een adviseur en bespreek je wensen. We staan je graag te woord in onze schitterende showroom in Maassluis. De koffie staat klaar!

Wil je alles weten over Mclaren 600LT Spider?

Neem dan contact op. Maak een afspraak met een adviseur en bespreek je wensen. We staan je graag te woord in onze schitterende showroom in Maassluis. De koffie staat klaar!

Andere vleugel deuren

McLaren 570 S zijkant

McLaren 570S

Driving red

Lamborghini Aventador S voorkant

Lamborghini Aventador s

The real Italian