Mercedes G63 AMG

Adventure is here

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De G-klasse is al jaren dé stoere terreinauto van Mercedes. Een icoon, dat zich kan meten met Landrover en Range Rover, maar dan met Duitse afwerking en perfectie.

Duitsers hebben een wat saai imago en niet altijd humor. Maar er zijn ook prettig gestoorde oosterburen. Bij Mercedes werken er een paar. Op het ‘afdelinkje’ dat AMG heet. Vroeger de huistuner, tegenwoordig onderdeel van de toko. Daar maken ze hele snelle uitvoeringen van ‘normale’ modellen. Denk aan de C63-AMG, de E63 AMG en kanon AMG GTC. Kortom, familie, zaken- en sportbolides met circuit-prestaties. Klinkt niet vervelend, toch?

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €200,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €1000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €1500,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €2000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €1000,-
Extra kilometer €2,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: zwart
Exterieur: wit

Motor

V8 Biturbo
585 PK

Model

SUV
Vierwielaandrijving

Terreinauto voor op het circuit

Maar wat die gasten met hun ‘Gründliche’ G hebben gedaan, is bizar! Het recept? Lepel een 4.0 liter bi-turbo V8 in het vooronder. Donnerwetter! Zorg dat die 850(!) Nm koppel lekker op de weg komt. Daarvoor neem je een onderstel met een snufje race-afstelling. Ga met dit alles naar de Nürburgring. Roer alles door elkaar. Het resultaat? De zeer gretige G63-AMG! Geschikt voor elk terrein.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

AMG topdesign

Dan ga je terug naar Stuttgart en zorg je dat de über G ook qua uitstraling op en top AMG smaakt. Dat begint bij de AMG-design 22’ velgen. Aangevuld met wat subtiele en minder subtiele accenten. De grille lijkt op een Alcatraz-gevangenisdeur. De AMG-performance uitlaat komt er aan de zijkanten uit. En klinkt, hoe zullen we het zeggen, nogal aanwezig. Kicken!

In het interieur zet je speciaal ontworpen AMG lederen zetels met ruitmotief. Verder vind je Carbon, een AMG- Performance stuur met speciale DINAMICA grip en aluminium flippers. Autosportsfeer in een terreinauto. Hoe gaaf? O ja, je spuit hem witter dan de tanden van Donny Roelvink. Een Sterren-maaltijd staat op tafel!

Mercedes G63 binnenkant

Tem jij de Mercedes G63 AMG van Buena Vida?

Wil dit van z’n plaats komen? Mwoahh, Met 585 pk in 4,5 seconden van 0 tot honderd. Het AMG RIDE CONTROL- onderstel zorgt voor de wegligging. Automatische rij-modi waaronder de Sport + stand. Waar zit dat knopje?? En heeeel erg grote remschijven, voor als het je toch wat te hard gaat en die flauwe bocht ‘ineens’ best scherp blijkt te zijn.

Dit is de perfecte supercar voor een trip naar de bergen of een weekend erop uit. Golfen, de natuur in. Ruimte, comfort en snelheid. Maar je kan de G63-AMG ook prima inzetten voor je huwelijksdag. Je komt wel met iets heel bijzonders voor de dag. Bovendien stap je makkelijk in en uit, hoef je niet per sé zelf te sturen én kunnen de bruidsmeisjes en – jongetjes meerijden. Ook zij hebben de dag van hun leven!

 

Huur de Mercedes G63 AMG

Stap in deze zeer indrukwekkende auto en je bent óm. Kies voordelig voor de Experience onder begeleiding van onze chauffeur. Laat je rijden of rij zelf. Voor een uur, een dag of langer. Alles is mogelijk.

Huur de Mercedes G63 AMG

Stap in deze zeer indrukwekkende auto en je bent óm. Kies voordelig voor de Experience onder begeleiding van onze chauffeur. Laat je rijden of rij zelf. Voor een uur, een dag of langer. Alles is mogelijk.

Andere supercars

Mercedes AMG GT-C roadster voorkant huren Buena Vida

Mercedes AMg GTC

Fast, Faster, Super fast

Lamborghini Urus Buena Vida

Lamborghini Urus

The supercar SUV