Bugatti huren

Een echte Bugatti huren! Dat zou iedereen wel willen, maar dat kan toch nooit? Nou, toch wel! Bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis kan ook jij een echte Bugatti huren. En dat is dus echt heel bijzonder. Want zelfs het aanschaffen van een Bugatti is maar voor weinigen weggelegd. Maar Buena Vida heeft een smetteloze Bugatti Veyron. Van dit model zijn er maar enkele geleverd in Nederland die niet onder de 1,8 miljoen euro verkocht zijn. En in onze showroom staat er nu één. Een Bugatti staat synoniem voor snelheid, luxe en ongekende kracht. Als je op zoek bent naar een auto die je adrenaline laat bruisen en je hartenwens vervult, dan moet je onze Bugatti echt komen huren.

Onze Bugatti's

Hyper
Cilinderinhoud8l
Vermogen1001pk
0 tot 100km/h2.5 sec.
Topsnelheid407km/h

Bugatti Veyron

Bekijken Offerte aanvragen

Een Bugatti huren doe je bij Buena Vida!

Als er één ding is waar Bugatti om bekend staat, dan is het wel snelheid. Met een duizelingwekkende topsnelheid van meer dan 400 kilometer per uur. Bugatti verlegt de grenzen van wat mogelijk is en levert een rijervaring die je sprakeloos maakt. Oké, met onze Bugatti en het huidige verkeer, gaan we dit natuurlijk never nooit proberen. Maar je voelt de adrenaline door je aderen stromen als het gaspedaal indrukt.

Elke Bugatti is een kunstwerk op wielen, met aandacht voor elk detail. De carrosserie is niet alleen oogverblindend, maar ook functioneel. Het interieur is een meesterwerk van vakmanschap en luxe. Alle materialen zijn met de hand gevormd en perfect afgewerkt. Zodra je in een Bugatti stapt, word je omringd door pure weelde en comfort.

En dan de techniek. Het water loopt je toch in de mond? Een 16-cilinder motor met een duizelingwekkende 1001 pk. Waanzinnig en bizar tegelijk. Bugatti streeft voortdurend naar innovatie en verbetering. Van de krachtige motoren tot de geavanceerde ophanging en de extreme remmen die voor al dat geweld nodig zijn. Ja, elke Bugatti is ontworpen om de ultieme rijervaring te bieden. En dat kan nu ‘gewoon’ bij Buena Vida Supercar Verhuur. Weer wat anders dan een Ferrari, Porsche of Lamborghini.

Over Bugatti

In 1909 richt Ettore Bugatti het merk op in het Franse Molsheim. Bugatti maakt furore als pionier in autosport en luxe auto’s. Met talloze overwinningen in de vroege Grand Prix-races en een ijzersterke reputatie voor kwaliteit en prestaties.

Toch wordt het stil en verdwijnt Bugatti heel lang van het toneel. Tot 1998! Volkswagen blaast Bugatti nieuw leven in. Met de ongelooflijke Bugatti Veyron. Een auto die de autowereld op zijn kop zet door snelheid en prestaties. En een astronomische prijs. Dat maakt de Veyron een statussymbool voor alleen de hele rijken.

Maar Bugatti gaat lekker door met het verleggen van grenzen. Want na de Veyron maken ze de nog krachtigere Chiron en nu ook de Divo. Bugatti vertegenwoordigt vooral onbereikbare perfectie en dromen. Maar Buena Vida laat die dromen nu uitkomen! Beleef een onvergetelijke rit vol passie en sensatie! Huur jij een Bugatti in Maassluis?