Morgan huren

Morgan staat al meer dan een eeuw voor Britse ambachtelijke excellentie en romantiek. Opgericht in 1910, staat Morgan bekend om zijn unieke mix van klassieke styling en moderne technologie. Maar altijd op een chassis dat met de hand is gebouwd door enkele van de meest bekwame ambachtslieden in de branche. Een Morgan huren geeft je de meest pure rijervaring die er is. En bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis huur je dan de Morgan Plus Four, een iconisch model dat al decennia lang autoharten sneller laat kloppen.

Onze Morgans

Klasse 1
Cilinderinhoud2l
Vermogen258pk
0 tot 100km/h7.7 sec.
Topsnelheid240km/h

Morgan Plus Four

Bekijken Offerte aanvragen

Een Morgan huren doe je bij Buena Vida!

De Morgan Plus Four is een auto die je niet alleen bestuurt, maar vooral beleeft. Het gevoel begint met de handgemaakte details, die alleen te vinden zijn in een Morgan. De Plus Four ademt een lekkere retro-chique uitstraling uit. De Britse rakker heeft lage, elegante lijnen en rondingen die zo uit de 19e eeuw komen. Het is een eerbetoon aan de klassieke Britse roadsters, maar dan met de nieuwste technologie. Elke Morgan is helemaal afgewerkt met de hand; een bouwproces dat vrijwel geen enkele andere autofabrikant nog evenaart.

Bij het starten van de motor komt onze Morgan Plus Four tot leven en geeft je een rauw, emotioneel rijgevoel dat weinig andere auto’s bieden. De motor, een krachtige BMW viercilinder, zorgt met 258 pk voor fantastische prestaties. De directe besturing, het lage zwaartepunt en de achterwielaandrijving zorgen voor een authentieke rijervaring die jou het pure plezier van rijden geeft. Terwijl de moderne technologie je veiligheid en comfort biedt, behoudt het klassieke ontwerp het gevoel van rijplezier en de sensatie van de open weg.

Hoewel de Morgan Plus Four een moderne auto is, geeft hij ook een knipoog naar het verleden. Het interieur heeft dat klassieke gevoel, met leren stoelen en houten panelen die doen denken aan vroeger. Tegelijkertijd vind je moderne functies zoals een digitale cockpit en de nieuwste rijhulpsystemen. Met een Morgan huur je een auto die de charme van het verleden omarmt, maar geniet je volop van het comfort en de technologie van nu.

Over Morgan

De geschiedenis van Morgan is doordrenkt van traditie en vakmanschap. Opgericht door H.F.S. Morgan, worden al meer dan een eeuw de auto’s met de hand gebouwd in de Malvern Link-fabriek in Worcestershire, Engeland. Deze traditie van handgemaakte kwaliteit is wat Morgan onderscheidt. Met een Morgan huur je de unieke charme.

Een van de belangrijkste modellen is dan ook ongetwijfeld de Plus Four. Gelanceerd in 1950, is de Plus Four een van de langstlopende modellen in de automobielgeschiedenis. Hoewel het ontwerp in de loop der jaren is geëvolueerd, blijft de Plus Four trouw aan het klassieke ontwerp en de authentieke rijervaring.

Wil je eens iets echt unieks huren? Een auto met echte passie en vakmanschap, die rijden weer opwindend maakt, dan is de Morgan Plus Four de auto die je moet huren. Huur hem bij Buena Vida in Maassluis en ervaar de magie van deze Britse klassieker. De Morgan Plus Four is een beleving. Een reis terug in de tijd, met het comfort en de veiligheid van vandaag. Herontdek nu bij Buena Vida het pure plezier van autorijden.