Morgan plus four

Old fashioned & stylish

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek je een onvervalste rijdersauto? Hou je van een unieke handgemaakte Britse sportwagen? Deze Morgan Plus Four heeft een klassiek uiterlijk maar een hypermoderne aandrijflijn. De ideale combinatie en daarmee zeker een supercar!

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €100,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €500,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €750,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €1000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €500,-
Extra kilometer €1,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Handgeschakeld

Kleur

Interieur: blauw
Exterieur: creme wit

Motor

2.0 liter biturbo
258 PK

Model

Cabrio
Lerenkoffer

De Morgan Plus Four biedt het ‘echte’ autorijden

Rijden in deze Morgan is een fantastische, pure, ervaring. Je wordt er serieus blij van. Hij ziet er op en top Brits uit. ‘NOSTALGIE’ staat als het ware overal op de auto geschreven. Maar vergis je niet. Je bent er bijzonder rap mee. Daar zorgt de BMW turbo motor met 258 PK wel voor. En als je bedenkt dat dit pure bommetje op wielen maar net duizend kilo weegt, dan weet je wel dat dit afgaat als een kogel.

Voor alle puristen onder jullie heeft Buena Vida Supercar Verhuur dit feestnummer in het assortiment. Dit is zo’n leuke auto om een weekend mee te nemen. Een supercar voor een superscherp tarief. Hou je van echt autorijden? Dan mag je deze Morgan Plus Four niet overslaan. 

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

Een sympathieke auto om samen te genieten

Met deze Morgan heb je geen gebrek aan aanspraak. Je krijgt overal complimenten voor je goede smaak. We horen het van alle huurders terug. Een sympathiek en aaibaar karretje. Totdat er een dikke leasebak naast je opduikt bij het stoplicht. Achter het stuur een minzaam glimlachende bestuurder. “Ach wat lief”, denkt ie. En dan wordt het groen en geef jij gas. Schaterlachend van de pret zijn jullie al bijna een stoplicht verder, de ander beteuterd ver achter je latend. Da’s nou pret.

Morgan stuur

Een lekker weekend met de Morgan op pad

De Morgan Plus Four huur je bij Buena Vida in Maassluis. Het is je ideale metgezel om een weekend erop uit te gaan. Heerlijk in het voorjaar of de nazomer. Rustig op de weg, dus dan beleef je nog beter wat écht autorijden kan zijn.

Huur de Morgan plus four

Geen heel weekend? Dan pak je de Engelse deugniet toch voor een dag, een middag of een uur? Bij Buena Vida Supercar Verhuur kan het allemaal. Zien we jou snel ik onze luxe showroom in Maassluis? Onze adviseur en de koffie staan klaar!

Huur de Morgan plus four

Geen heel weekend? Dan pak je de Engelse deugniet toch voor een dag, een middag of een uur? Bij Buena Vida Supercar Verhuur kan het allemaal. Zien we jou snel ik onze luxe showroom in Maassluis? Onze adviseur en de koffie staan klaar!

Andere oldies

Ford Mustang zijkant huren Buena Vida supercars

Ford Mustang

The best horse in town

Dodge challenger voorkant

Dodge Challenger

American Retro