Nissan GtR nismo

Tokyo drifting

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie heeft er niet een film van de Fast & Furious reeks gezien? Straatracen met dikke Amerikanen, exclusieve Europeanen en bloedsnelle Japanse vertegenwoordigers van het supercar-genre. Straatracen zeker niet, maar genieten van onze bloedsnelle en unieke Nissan GT-R Nismo kan je wel bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis.

Snelheid in de meest extreme vorm

Deze Nissan GT-R is de enige, officieel in Nederland geleverde Nismo-uitvoering. Nismo is iets bijzonders. Kom het beleven! De auto is direct afgeleid van de cup-auto, de Nissan GT3 GT-R. Gemaakt door puristen die de vrije hand kregen om een superkanon te ontwikkelen. 

Tarieven voor dag en uur verhuur exclusief brandstof

Prijs per uur (incl. km vrij) €200,-
Prijs per dag van 10-18u (incl. 250 km vrij) €1000,-
Prijs per dag van 10:00 – 00:00u (incl. 250 km vrij) €1500,-
Prijs per 24 uur (incl. km vrij) €2000,-
Borgsom (verplicht bij zelfstandig rijden) €1000,-
Extra kilometer €2,-
Verzekering vanaf 18 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €200,-
Verzekering vanaf 25 jaar (verplicht bij zelfstandig rijden) €100,-

   Opties

Haal- & brengservice

Vanaf €50,-

2,50 per km

Chauffeur (excl. prijs per uur & geen borg) €50,- per uur

Brandstof

Euro ’98
Automaat

Kleur

Interieur: zwart
Exterieur: wit

Motor

3.8L biturbo
600 PK

Model

Kuipstoelen
2+2 zits

En dát is precies wat deze Nissan GT-R Nismo geworden is. Dit is niet meteen een auto waarin je zonder begeleiding achter het stuur wilt kruipen. We rijden wel op de openbare weg, hè? Buena Vida in Maassluis begeleidt je er daarom graag bij.

Nissan GT-R Nismo; Adrenaline in Alcantara

“Adrenaline in Alcantara” zegt Nissan zelf over het futuristische interieur. Check! Alles ademt controle uit en is gericht op de bestuurder. Maar doordat je er heel makkelijk instapt, is je passagier ook verwend met alle comfort en een fijne zitpositie. Hierin houden jullie het makkelijk een weekend of een week uit. Als je er ooit nog uit wilt komen dan.

Trouw jij in deze supercar?

Of kies je één van onze andere toppers? Bekijk snel alle mogelijkheden!

 

De GTR-Nismo heeft bloedstollende specificaties

Geen V12, geen V8, maar een 6 cilinder. “Dat is het?” Ho ho, wacht even, nu komt het. 600 pk(!), hele dikke turbo’s en een circuit waardig onderstel. Carbon dak, achterklep, bumpers, achterspoiler en diffuser aan de voorzijde. Ruim binnen 3 seconden naar de honderd. Voel die acceleratie en ervaar de enorme trekkracht bij lage toeren. En wat een sound komt er uit die stortkokers van uitlaten. Lachen, gieren, brullen.

Nissan GTR Nismo stuur

Beleef de ultieme Playstation-auto zelf bij Buena Vida

Houd je van racen op de Playstation? In Gran Turismo? Dan heb jij de Nissan GT-R vast en zeker bij je favoriete auto’s staan. Die moet je dan toch een keer in het ecchie gereden hebben? Laten we dat nou verwacht hebben. Huur deze supercar bij Buena Vida in Maassluis. Kies voor de experience, waarbij onze instructeur je laat zien hoe je het enorme potentieel veilig benut. Of ga er zelf een paar uur op uit.

Nissan GT-R Nismo; Fast & Furious bij Buena Vida

Maar wil je verder, dan doe je dat. Dit is een GT- supercar. Gemaakt voor langere ritten. Ga een weekend met je partner op reis of maak er een onvergetelijke ‘Vakantie met Supercar’ van. Maak die herinneringen. Kom naar de showroom in Maassluis en bepaal samen met onze adviseur jouw ideale ‘ride of your life’. 

Nissan GT-R Nismo; Fast & Furious bij Buena Vida

Maar wil je verder, dan doe je dat. Dit is een GT- supercar. Ga een weekend met je partner op reis of maak er een onvergetelijke ‘Vakantie met Supercar’ van. Maak die herinneringen. 

Andere 2+2 zits

Ford Mustang zijkant huren Buena Vida supercars

Ford Mustang

The best horse in town

Ferrari FF voorkant

Ferrari FF

Driving