Rots in de Operations

Geplaatst op 20-03-2023

Hij neemt z’n laatste stukje Kibbeling en is er helemaal klaar voor. Stanley Martir is 35 en trotse vader van dochters Graciëlla en Aaliya. Binnen Buena Vida Supercar Verhuur is hij verantwoordelijk voor Operations. Stanley coördineert de planning en zorgt dat elke supercar voor u in perfecte staat is. Hij geeft instructie en levert de supercar desgewenst bij u voor de deur af. Stanley doet sales en begeleidt de Supercar Experiences.

Een passie voor blije mensen

Wat drijft jou, Stanley? “M’n passie voor auto’s en muziek staan voorop. Ik voel me bijvoorbeeld erg betrokken bij de ‘Make a Wish Foundation’. Ik maak mensen graag blij. Ze moeten een geweldige en onbezorgde tijd hebben in ‘hun’ Supercar. Dat gevoel bereiken geeft mijn grootste voldoening. En die passie voor auto’s? “Ik hou van bijzondere auto’s. Het gevoel. De sound. Er gebeurt echt iets met je.”

Stereocassette en Buena Vida Supercars

Ik begrijp dat ook muziek jouw passie is. Gaaf hoor, naast die supercars. Wat doe jij met muziek en hoe kom je bij deze combinatie? “Ik draai als DJ en ik produceer nummers, beide onder de artiestennaam ‘Stereocassette’.”

Coole naam! “Ja hè? Maar de vroege dagen die ik eerst in de bouw maakte, waren niet te combineren met de vaak late optredens. Na een pauze koos ik voor fulltime muziek. Ging dat net lekker, kwam Corona. Lag alles weer plat. Toen heb ik Danny gebeld. Ik kreeg de kans en hij heeft me begeleid. Ik was helemaal trots bij mijn eerste deal: de verhuur van onze Lamborghini Huracán.”

Twee passies dankzij Buena Vida

“Al snel werkte ik dagen van 10 tot 12 uur. Soms 7 dagen per week.” Buena Vida is een geweldig bedrijf. De vrijheid die ik krijg, de passie die in het bedrijf zit. Danny als mens. Maar ook de spanning. Ik hou van die auto’s. Het zijn m’n kindjes. Die geef je mee aan vreemden en je hoopt maar dat ze telkens weer veilig thuiskomen.”

En de muziek passie, Stanley? “Ik krijg de kans dit te combineren. Niet meer fulltime, maar dat hoeft ook niet meer. Vroeger draaide ik in Miami, Ibiza, overal en altijd. Dat kan niet meer. Maar ik kon wel twee keer in een jaar naar een groot DJ- event. Met Armin van Buuren naar Mexico! Dat kan natuurlijk alleen met een goed team dat het je ook gunt. Dat heeft Buena Vida. Ik zou ook echt niet weten wat ik ooit nog anders zou willen doen.”

Voordelig een supercar huren?

Buena Vida is Europees marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto’s: Supercars. Sportauto’s, luxe auto’s en SUV’s van onder andere Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, McLaren, Mercedes en Porsche. Privé of zakelijk, een uur, een dag, weekend, vakantie, huwelijk of event; je kunt voor elke gelegenheid bij Buena Vida in Maassluis terecht.