supercar Dreamtour xl

Wil jij twee dagen in supercars rijden?

Schrijf je dan in voor de Buena Vida Dreamtour XL. Op 12 en 13 augustus organiseert Buena Vida een heerlijke tocht vanaf onze showroom in Maassluis, over fijne en afwisselende wegen richting het bekende Gooi. De streek van TV-sterren, BN’ers, mediamagnaten en kapitale villa’s.

Dreamtour Buena Vida

Geniet twee dagen in stijl van deze sfeer. Wat denk je van een Mercedes AMG-GTS, een Nissan GT-R Nismo, Ferrari 458 Spider of een Lamborghini Urus? Of dat heerlijke en bijzonder supercars zijn voor deze gelegenheid. Zelfs de locals kijken je bewonderend na.  

Met 10 exclusieve supercars maken we meer dan indruk. Maar vooral, beleef jij op je gemak een schitterende reeks droomauto’s. Een stevig vinkje op je bucketlist, denken wij.

Het programma

We houden deze Dreamtour XL op een weekend in augustus. Op Zaterdag 12 augustus ben je vanaf 9:00 welkom in onze showroom in Maassluis. Onder het genot van lekkere koffie, maak je kennis met de andere deelnemers en geven onze begeleiders uitleg over de auto’s.

Dan gaat het gebeuren. Via mooie en afwisselende wegen rijden we een heerlijke tocht richting ‘t Gooi. Je wisselt regelmatig van supercar. Zelf rijden wissel je af met passagier zijn. Wees gerust, over de twee dagen heb je elke supercar beleefd als bestuurder.

In de loop van de zaterdag komen we aan in ons hotel in ‘t Gooi. Na een welverdiend diner en een drankje in de bar, ga je lekker slapen. De volgende dag beginnen we na een goed ontbijt aan dag twee van deze bijzondere tocht. De McLaren, Ferrari FF, Lamborghini Huracán EVO Spyder staan al te shinen voor het hotel. Lekker.  Na weer een mooie route eindigen we we dag twee bij de Buena Vida thuisbasis in Maasluis. Hier nemen we bij een lekkere bbq en een welverdiend drankje de Dreamtour nog eens door en discussiëren we lekker met elkaar over wat nou dé ultieme supercar is.

Prijzen

  • Wil je als individu mee, dan betaal je 3000 euro voor het hele weekend, all-in.
  • Schrijf je je in als duo dan betaal je samen 5000 euro, all in.

Boek tijdig want vol=vol

We gaan met 10 auto’s, het is dus een zeer exclusief weekend. Daarom raden we je aan snel te boeken, want vol is écht vol.