Huwelijksaanzoek

Een huwelijksaanzoek in een supercar. Cool!

Je hebt er lang over nagedacht en helemaal voorbereid. Jij gaat je geliefde ten huwelijk vragen. Spannend én het startmoment richting de grote huwelijksdag. Buena Vida Supercar Verhuur krijgt regelmatig de vraag om een bijzondere auto voor dit aanzoek. En dat snappen we best.

Supercar proposal

Het is een moment waarop je waarschijnlijk samen onderweg bent. Je hebt geen tijdsdruk. Ideaal om ontspannen van een echte supercar te genieten. Hoe gaaf is het als jij je partner ophaalt in een waanzinnige Lamborghini Aventador S? Je partner stapt verrast in en alleen jij weet waarheen. Genieten toch? Buena Vida heeft een breed assortiment exclusieve sportauto’s waarmee jij je aanzoek in stijl doet. Succes verzekerd!

Buena Vida adviseert bij je supercar

Maak gewoon een vrijblijvende afspraak met onze adviseur. Bespreek je ideeën en wensen voor je aanzoek. Door onze ervaring kunnen we je vast perfect helpen. Je gaat in elk geval naar huis vol ideeën en voorpret.

Buena Vida adviseert bij je supercar

Bespreek je ideeën en wensen voor je aanzoek. Door onze ervaring kunnen we je vast perfect helpen. Je gaat in elk geval naar huis vol ideeën en voorpret.

Een aanzoek. Ideaal om zelf te rijden in een supercar

Op je trouwdag weet je misschien niet zeker of je wel 100% kan genieten van het zelf rijden in een supercar. Veel bruidsparen kiezen op die dag toch liever voor de ontzorging van een supercar met chauffeur. Bijvoorbeeld in onze parelmoer witte Rolls Royce Phantom of de Bentley Flying Spur in chique champagne-kleur.

Mercedes AMG GTS midden console

Maar bij een huwelijksaanzoek is het natuurlijk geweldig om zelf te rijden in een supercar. Vaak is dat een exclusieve sportwagen. Buena Vida heeft hierin het breedste assortiment van de Benelux. In ons aanbod vind je meerdere Ferrari’s en Lamborghini’s. De Britse sportieve adel neemt deel in de vorm van een ijsblauwe Aston Martin Vanguish. Anderen stappen in een Porsche GT3, Audi R8 Spider of de AMG GTS van Mercedes. Zelfs het bekijken ervan in onze grote showroom in Maassluis is al een feestje.