Rittenkaart

Huren is het nieuwe kopen

Wij van Buena Vida zijn er over uit. Na bijna 15 jaar weten we precies wat een supercar kost en de inspanning die het met zich meebrengt om deze aan te schaffen. En zeg nou zelf: ‘een supercar rij je niet elke dag’. Ten eerste blijft hij dan niet bijzonder genoeg. Ten tweede is een supercar totaal niet praktisch in het dagelijkse gebruik en met de weersomstandigheden in Nederland vaak nog gevaarlijk ook.

McLaren 600LT deur open

Een Supercar staat 10 maanden per jaar stil

Kortom, na wat supercar eigenaren gesproken te hebben zijn we erachter gekomen dat hun auto’s gemiddeld 10 maanden per jaar stilstaan. Waarom zou je dan zo’n enorm kapitaal investeren voor iets wat je amper gebruikt en voor veel interessantere en leukere dingen uit kunt geven? Dan hebben we het nog niet eens gehad over wat die stilstand met de supercar doet. Om technisch goed te blijven functioneren, moet deze simpelweg rijden en kilometers maken.

Huur jouw supercar voordelig met de rittenkaart

Huur je vaker een supercar en wil je graag korting?

Huur jouw supercar voordelig met de rittenkaart

Van een supercar wil je toch onbezorgd genieten?

Dan wil je jouw supercar eindelijk uit de schuur halen en start hij bijvoorbeeld niet. Buena Vida is inmiddels gegroeid naar een omvang van 25 supercars. Geen enkel groot merk ontbreekt. Steeds meer klanten gaven aan dat ze eigenlijk veel liever zorgeloos instapten in een supercar die op dat moment bij hun bui en doel paste én op het moment dat het hén uitkwam.

Vanuit die vraag is er nu de Buena Vida Rittenkaart, waarmee we nu een ieder kunnen voorzien van zijn of haar favoriete supercar. Geld laten ‘verdampen’ gaat nou eenmaal niet goed in het ondernemersbrein en gaat stress geven. Een supercar is er juist voor om lekker je hoofd te legen en ervan te genieten wanneer het jou uitkomt. Bezit is leuk maar zorgt ook voor de nodige verplichtingen. Hoe fijn is het als deze zorgen je uit handen worden ontnomen en genieten ook echt centraal kan staan? 

Genieten wordt nóg eenvoudiger met de Buena Vida Rittenkaart

Daarom heeft Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis voor jou een heel assortiment klaarstaan. Beleef onze collectie met onder andere de merken Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche, Mercedes, Aston Martin, Rolls Royce en Bentley! Met de Buena Vida Supercar rittenkaart wordt huren extra aantrekkelijk! Ben jij een echte supercar lover? Wil je zakelijk het maximale halen uit je relaties? Koop dan deze speciale VIP-pas en geniet van alle voordelen!

Rittenkaart Buena Vida supercars

De voordelen van de Supercar Rittenkaart

 • Als je meer dan één supercar per jaar wil beleven;
 • Wanneer je een supercar wilt kopen, maar nog niet weet welke;
 • Wanneer je slim een supercar op de zaak wilt leasen voor de juiste momenten, zonder bijtelling;
 • Als je bezit minder belangrijk vindt dan genot, ‘you own nothing and you will be happy’;
 • Als je een supercar bezit en twijfelt of je deze wilt verkopen en wel eens achter het stuur van een andere supercar wil kruipen.
 • Je kilometers en verzekering zijn inclusief;
 • Je betaald de prijs van acht uren rijden, maar mag twaalf uren rijden.

Hoe werkt de Supercar Rittenkaart?

Met de Supercar rittenkaart profiteer je van een all-in prijs. Je koopt de Supercar Rittenkaart eenmalig voor € 2.500,- Dit is tevens je borgsom. Lever je de kaart weer in dan krijg je de borg terug. Maak je schade gaat dit van de borgsom af. Deze dient weer aangevuld te zijn voordat er weer gereden kan worden. 

Kilometers en verzekering zijn inclusief. Benzinekosten zijn voor eigen rekening. 

Wanneer je de kaart heb aangeschaft (Er zijn er maar 100 beschikbaar vol=vol) kan je punten kopen. Een punt staat gelijk aan 500 euro. De punten zijn te koop vanaf 5 punten, 10 punten of 20 punten. 

De kaart bevat een chip hiermee kan je de kaart langs je telefoon halen. Door dit te doen kan je punten kopen en ook direct inplannen. Let op! De auto moet wel beschikbaar zijn. Is dit niet het geval dan kan ervoor een andere auto uit dezelfde Klasse gekozen worden of een andere datum. Het inplannen is dus alleen op beschikbaarheid geldig.

  Huur jouw supercar voordelig met de rittenkaart

  Huur je vaker een supercar en wil je graag korting?

  Huur jouw supercar voordelig met de rittenkaart

  Condities;

  • Het is alleen mogelijk voor betrouwbare huurders van Buena Vida;
  • Er mag niemand anders in de supercar rijden, enkel en alleen de rittenkaart houder;
  • De supercar rittenkaart geldt voor supercars in klasse 1 t/m 5;
  • De punten gelden voor hele dagen, dus niet voor losse uren of de supercar experience;
  • Een dag duurt maximaal 12 uren;
  • De supercar haal je zelf op bij Buena Vida in Maassluis. Bezorgen en ophalen kan altijd, je betaalt dan de transportkosten;
  • De supercar rittenkaart koop je zakelijk (excl. btw) of privé.
  • De auto moet beschikbaar zijn, dus niet al gereserveerd.
  • Jouw punten zijn 1 jaar geldig.