Trouwen

Bij Buena Vida huur je de trouwauto

Is jullie trouwdag dé dag van je leven? Dan moet die natuurlijk tot in de puntjes perfect en goed geregeld zijn. Een soepel maatpak, die ene oogverblindende trouwjurk en natuurlijk een superromantische en idyllische trouwlocatie. Huur bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis de vetste supercar voor de mooiste dag van je leven.

Bekijk ons assortiment

We hebben een hele collectie aan diverse prominente merken in ons assortiment

 

Je maakt jullie droomdag helemaal af met een perfecte trouwauto. Met perfect bedoelt Buena Vida een exclusieve supercar in uitmuntende staat. De cabriolet van die kennis is vast heel netjes, maar kom je bijvoorbeeld in een McLaren 600LT cabrio met vleugeldeuren aanrijden, dan zijn de ‘oeh’s en ‘ahhh’s’ van je gasten gegarandeerd en oorverdovend, net als de supercar. Daarmee wordt jullie trouwfeest toch helemaal geweldig? 

Rolls Royce Phantom Buena Vida

Trouwauto

Een echte supercar is een belevenis voor jou én je partner. Bij Buena Vida huur je de supercar die bij jullie past. Rij zelf in een blinkend witte Ferrari 458 Spider of een stralend witte Lamborghini Huracán Evo Spyder. Ga in James Bond stijl met de ijsblauwe Aston Martin Vanquish of is de Engelse klassieke Morgan Plus Four meer jouw stijl? Meer dan twee personen in de trouwauto of gereden worden? Onze Bentley Flying Spur en Rolls Royce staan voor je klaar. Mét of zónder representatieve chauffeur. Zelf rijden in één van de vetste SUV’s is bij ons met de Lamborghini Urus en Mercedes G-wagon uiteraard ook mogelijk.

Supercar proposal

Huwelijksaanzoek

Een huwelijksaanzoek is een heel speciaal moment. Je wilt de spanning doorbreken, uit een onverwachte hoek jouw vraag voor het leven stellen en helemaal origineel zijn. Waarom zou je dan niet kiezen om er een echte supercar voor in te zetten? Die huur je bij Buena Vida Supercar Verhuur ook heel makkelijk voor enkele uren. Da’s toch superdik? Kruip samen met je ‘wie weet’ toekomstige partner bijvoorbeeld in onze open Maserati MC20 Cielo. Of kies voor de brute Lamborghini Aventador S. We hebben een heerlijk assortiment voor je. Will he or she say YES?

Trouwfoto’s & video

De supercars van Buena Vida figureren in menig videoclip. Veel fotografen hebben onze Ferrari’s, Aston Martin’s, Lamborghini’s en Porsche’s voor de lens gehad. Voor bedrijfsdoeleinden, promoties en natuurlijk huwelijken. Buena Vida Supercar Verhuur kent daardoor goede trouwfotografen met oprechte interesse in jullie en je wensen. Onze creatieve trouw-adviseuse brengt je graag met enkele toppers in contact! 

Een van de belangrijkste verbeteringen of updates ten opzichte van de voorganger van de Huracán Evo is de nieuwe ‘Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata’: een nieuwe computer welke alle elementen van deze supercar met elkaar verbindt. Deze computer heeft het vermogen om de voorspellen wat de auto zal gaan doen. Hier zal de auto dan op worden voorbereid zodat er optimale controle is. Lamborghini zelf noemt dit ‘Feed Forward’. Uiteraard is het afhankelijk van de rijmodus op welke manier de computer het rijden beïnvloedt.

Laat onze representatieve chauffeur jullie rijden

Wil je liever niet zelf achter het stuur van een supercar kruipen op deze dag? Onze ervaren chauffeur rijdt jullie graag naar de trouw- en feestlocatie in een stijlvolle, parelmoer-witte Rolls Royce Phantom. Of doe eens helemaal gek en kies voor een net zo witte, maar stuk brutere Mercedes G63 AMG. Heerlijk, even het gaspedaal intrappen als je aankomt. 

Buena Vida heeft een uitgebreid assortiment in de showroom in Maassluis. Kies hier de auto die het beste bij jullie trouwdag past.

Rolls Royce koplamp
Rolls Royce koplamp

Laat onze representatieve chauffeur jullie rijden

Wil je liever niet zelf achter het stuur van een supercar kruipen op deze dag? Onze ervaren, welgemanierde en net geklede chauffeur rijdt jullie graag naar de trouw- en feest locatie in een stijlvolle, satijn-witte Rolls Royce Phantom. Of doe eens helemaal gek en kies voor een parelmoer-witte, maar stuk brutere Mercedes G63 AMG. Heerlijk, even het gaspedaal intrappen als je aankomt. 

Buena Vida heeft een uitgebreid assortiment in de showroom in Maassluis. Kies hier de auto die het beste bij jullie trouwdag past. We hebben zowel witte trouwauto’s maar ernaast ook nog eens alle kleuren in ons assortiment opgenomen, niets is te gek! 

“Choose the brand that matches your character”

McLaren Buena Vida
Ferrari Buena Vida
Rolls royce Buena vida
Lamborghini logo
Bentley logo
Aston Martin logo
Mercedes Benz Logo

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.