Zakelijk rijden

Rij in luxe naar je werk

Ziet u het al voor zich, aankomen op locatie zoals Parijs, Monaco, Zwitserland of een van u andere favoriete bestemmingen in de exclusiefste auto’s van de wereld? Buena Vida maakt het voor u mogelijk. Eén dag rijden is leuk, maar een week of langer maakt de beleving helemaal compleet! Wacht niet langer en zet de eerst stap naar de beste vakantie van uw leven. Wees er snel bij en kijk of uw droomauto nog beschikbaar is.

Voorwaarden Supercar weekendje weg

Bij de Supercar weekendje weg horen een aantal voorwaarden. Deze zijn van toepassing op elke categorie supercar binnen de Vakantie. Zo komen er verplichte All-Risk verzekeringskosten bovenop de huurprijs voor elke bestuurder. Deze kosten zijn als volgt:

  • 18+ binnen Nederland € 200,00 per dag
  • 18+ buiten Nederland € 400,00 per dag
  • 25+ binnen Nederland € 100,00 per dag
  • 25+ buiten Nederland € 200,00 per dag

Daarnaast zit er een kilometerpakket inbegrepen in de prijs van 2.000KM vrij. Het is niet mogelijk om extra kilometerpakketten bij de boeken. Er wordt een vast bedrag gerekend per extra gereden kilometer. Deze prijs staat vermeld voor elke categorie Supercar. Gaat u aanzienlijk meer kilometers maken dan 2.000? Kijk dan naar onze Supercar vakantie pakketten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij er even tussen uit? Samen touren naar een nieuwe stad?

Wilt u weten wat de prijs van het huren van een supercar weekendje weg? Vraag een offerte op door op de knop te drukken.

Populaire merken

Save Up To

50% OFF 

Inner Tools

Save Up To

35% OFF 

Gabo Tools

Save Up To

20% OFF 

LoudNick Tools

Save Up To

40% OFF 

Crosswill Tools