Project Ford GT: Als de bliksem

Geplaatst op 25-10-2023

Als jij van jongs af aan al autoliefhebber bent of als je kleintje dat is, dan is dit project écht voor jou! We zijn namelijk al een tijdje bezig met een ontzettend gaaf project voor onze Ford GT en het moment is nu eindelijk daar, ons project is bij de finish aangekomen! Wij hebben onze ford GT namelijk omgetoverd tot niemand minder dan de enige echte, bliksemsnelle Lightning McQueen! De Ford GT is van zichzelf al een echte racewagen, maar met de herkenbare uitstraling van Lightning McQueen lijkt deze prachtige wagen rechtstreeks uit Radiator Springs te zijn gereden.

Wraptor Cars wrap Buena Vida

Voor iemand heel bijzonders…

Dat we allemaal fan zijn van de rode racewagen is geen verrassing, maar hier wordt het verhaal pas echt bijzonder. Danny’s zoontje Skye is pas 2 maar is al een échte autoliefhebber. Als je vraagt wat zijn eerste woordje is, is dat geen papa of mama, maar auto! Hij is altijd dolblij als hij in de showroom loopt en weet ook echt alles te vinden, de sleutels, knopjes en ook de toeter heeft hij ontdekt… Maar wat Skye niet weet, is dat Danny zijn droom speciaal voor hem heeft waargemaakt!

Heel wat pitstops

Het hele proces was een opwindende rit vol met pitstops. Want welke editie van McQueen zouden we kiezen? En zijn er wel ontwerpen beschikbaar voor deze unieke auto? Wraptor heeft ervoor gezorgd dat dit een project heel Nederland op zijn kop zet! De rode carrosserie straalt nu met de iconische gouden bliksemschichten, het nummer 95 en zelfs de remblokken dragen trots het Rusteze logo. Elk detail is met liefde vormgegeven, en dat zie je.

Cars auto Buena Vida

De grote onthulling!

En toen kwam het moment van de onthulling… Skye wist niet wat hem te wachten stond en trok vol nieuwsgierigheid met Danny het rode doek van de auto af. Daar was hij dan, de enige echte Lightning McQueen! Skye’s geluk kon niet op toen hij de rode racewagen zag en hij straalde helemaal toen hij instapte. Dit moment, deze onthulling, was een geschenk dat niet in geld uit te drukken is voor Danny. Danny had niet alleen de droom van zijn zoontje waargemaakt, maar ook zijn eigen droom om een onvergetelijk moment voor zijn kind te creëren. Het glinsteren in de ogen van Skye maakte elke inspanning meer dan waard

Durf jij het avontuur aan?

Deze betoverende transformatie van de Ford GT naar Lightning McQueen is meer dan alleen een autoproject. Het is een verhaal van liefde, passie en het vervullen van dromen. Niet alleen voor Skye, maar voor iedereen die de kans krijgt om deze unieke auto te ervaren. Danny’s gebaar herinnert ons eraan dat soms zelfs de wildste dromen werkelijkheid kunnen worden. De Ford GT Cars edition is niet zomaar een auto, het is een verhaal, een stukje magie op de weg. Durf jij in te stappen en je eigen dromen tot leven te brengen? Het avontuur wacht op je, want alleen bij ons huur je de enige echte Lightning McQueen!  

Voordelig een supercar huren?

Buena Vida is Europees marktleider in het verhuren van exclusieve en bijzondere auto’s: Supercars. Sportauto’s, luxe auto’s en SUV’s van onder andere Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, Maserati, McLaren, Mercedes en Porsche. Privé of zakelijk, een uur, een dag, weekend, vakantie, huwelijk of event; je kunt voor elke gelegenheid bij Buena Vida in Maassluis terecht.