Supercar teamuitje

Op zoek naar een spannende en avontuurlijke manier om uw team te belonen? Waarom niet kiezen voor een supercar teamuitje? Dit is een perfecte manier om uw team te motiveren en te belonen voor hun harde werk.

Waarom een supercar teamuitje?

Een supercar teamuitje biedt een unieke ervaring die uw team zeker zal waarderen. Dit soort uitjes geeft de deelnemers de kans om achter het stuur van een echte supercar te kruipen en deze te besturen. Het gevoel van snelheid en adrenaline zal uw team motiveren en de banden tussen collega’s versterken. Het is een geweldige manier om teambuilding te bevorderen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Boost je bedrijfsfeest met een supercar!

Het tienjarig bestaan van je bedrijf komt eraan. Begonnen met niks heb je een mooi team gebouwd en mag je geweldige klanten bedienen. Dit is hét moment om hen te bedanken en in het zonnetje te zetten. Je laat niks aan het toeval over. Eten, drinken, goeie band. Nu nog een indrukwekkende binnenkomer. Wat dacht je van een spierwitte of vuurrode McLaren met geopende vleugeldeuren en jouw logo op de kap?

Een supercar teamuitje als beloning

Een ritje in een supercar is natuurlijk ook perfect met een hele afdeling. Bijvoorbeeld bij een uitje of teambuilding event. Zijn de targets behaald of overtroffen? Buena Vida maakt een extra beloning bijzonder en toegankelijk. Dus leuk! Groepsgevoel ontstaat wanneer een ieder mag rijden in zijn of haar droomauto. Reken maar dat zij onderling gaan kletsen over iets anders dan werk, wat een teambuilding!

En last but not least; vergeet niet jouw zakenpartners te bedanken voor die mooie opdrachten waarop jouw succes is gebaseerd.