Weekendje weg

Een heel weekend jouw droomauto

Buena Vida Supercar Verhuur weet hoe verslavend het rijden in een exclusieve sportauto kan zijn. Want hoe gaaf een dag in ‘jouw’ supercar ook is, je blijft beperkt in je reisgebied als dit maar één dag betreft. Je moet hem aan het einde van die geweldige dag vol spectaculaire indrukken, toch echt weer inleveren. Wil jij die verslavende adrenaline-kick langer vasthouden? Boek dan eens een supercar weekend. Het voordeel is dat je drie dagen supercar beleeft voor de prijs van slechts twee dagen. Zo is je weekend van vrijdag tot en met zondag, of van zaterdag tot en met maandag zonder haasten geen cliché meer.

Ferrari 458 zijkant

 Tarieven voor Weekend

Klasse 1 €1.000,-
Klasse 2 €2.000,-
Klasse 3 €3.000,-
Klasse 4 €4.000,-
Klasse 5 €5.000,-

*Drie dagen zijn twee dagen betalen. Inclusief kmvrij. Exclusief verzekering en borgsom 2500,- euro.

Een heerlijk weekend supercar beleving

Ga lekker touren met je partner, goede vriend of vriendin. Verras iemand of trek er heerlijk zelf op uit. Kies een fijn hotel en maak er een onvergetelijk uitje van, het is geheel aan jezelf. In een supercar voel jij de volledige vrijheid om te doen en laten wat jij wilt. Echt even helemaal weg. Naar een andere omgeving. En dat allemaal in een supercar waarmee het je aan aandacht niet zal ontbreken. Jouw auto is immers een lust voor oog en oor, waarbij je toch niet wilt dat dit snel stopt?

Wil jij er even tussen uit? Samen touren naar een nieuwe stad?

Ben je er nog niet uit welke exclusieve bolide het best bij jouw tripje past? Hier kun je de verzameling op je gemak bekijken. Zien we je snel?

Wil jij er even tussen uit? Samen touren naar een nieuwe stad?

Een supercar voor elke bestemming

Wat denk je van een golftrip met je vrienden in de Lamborghini Urus? Ruimte zat. Vermogen ook trouwens! Of doe een rondje bij de altijd romantische Moezel in een Porsche 911 GT3. Neem ’s avonds in je hotel samen een heerlijk koel glas Riesling op de mooie ervaringen van die dag.

Wil je een heel weekend pure rijbeleving en wilde pret? De Lamborghini Huracán Spider EVO of Aventador S zijn dan jouw absolute feestbeesten. Wees voorbereid op een overdosis belangstelling. Stop je bij een terrasje voor een lekkere lunch, dan wil iedereen met ‘jouw’ supercar op de foto.

Zoek jij de ultieme Gran Turismo supercar? De Ferrari FF of de Aston Martin Vanquish brengen je razendsnel, comfortabel én in stijl naar Parijs of Berlijn. Met de Bentley Flying Spur of Rolls Royce Phantom doe je dat ook, maar dan gemakkelijk met een groter gezelschap.

Lamborghini Aventador s achterkant

Huur je supercar bij Buena Vida

Die supercar huur je natuurlijk bij Buena Vida in Maassluis. Want alleen bij Buena Vida huur je een supercar voor elke gelegenheid. En wat helemaal relaxed is? Als je wilt, bezorgen we de supercar netjes voor je deur. Dit is mogelijk in Nederland en de hele Benelux.

Buena Vida maakt rijden in een supercar toegankelijk voor iedereen. Onze prijzen en condities zijn transparant en duidelijk. Ga hiervoor naar ons uitgebreide assortiment. Maak je keuze en boek die supercar!