Supercar Weekend

Ben jij op zoek naar een onvergetelijke rijervaring in een exclusieve sportauto? Boek dan een supercar weekend en beleef drie dagen lang jouw droomauto voor de prijs van slechts twee. Trek erop uit naar een andere omgeving en voel de vrijheid van het rijden in een supercar. Kies uit onze uitgebreide selectie aan auto’s voor elke bestemming en maak van jouw weekend een onvergetelijke ervaring.

Een heel weekend jouw droomauto

Buena Vida Supercar Verhuur weet hoe verslavend het rijden in een exclusieve sportauto kan zijn. Want hoe gaaf een dag in ‘jouw’ supercar ook is, je blijft beperkt in je reisgebied als dit maar één dag betreft. Je moet hem aan het einde van die geweldige dag vol spectaculaire indrukken, toch echt weer inleveren. Wil jij die verslavende adrenaline-kick langer vasthouden? Boek dan eens een supercar weekend. Het voordeel is dat je drie dagen supercar beleeft voor de prijs van slechts twee dagen. Zo is je weekend van vrijdag tot en met zondag, of van zaterdag tot en met maandag zonder haasten geen cliché meer.

Een heerlijk weekend supercar beleving

Ga lekker touren met je partner, goede vriend of vriendin. Verras iemand of trek er heerlijk zelf op uit. Kies een fijn hotel en maak er een onvergetelijk uitje van, het is geheel aan jezelf. In een supercar voel jij de volledige vrijheid om te doen en laten wat jij wilt. Echt even helemaal weg. Naar een andere omgeving. En dat allemaal in een supercar waarmee het je aan aandacht niet zal ontbreken. Jouw auto is immers een lust voor oog en oor, waarbij je toch niet wilt dat dit snel stopt?

Een supercar voor elke bestemming

Wat denk je van een golftrip met je vrienden in de Lamborghini Urus? Ruimte zat. Vermogen ook trouwens! Of doe een rondje bij de altijd romantische Moezel in een Porsche 911 GT3. Neem ’s avonds in je hotel samen een heerlijk koel glas Riesling op de mooie ervaringen van die dag.

Wil je een heel weekend pure rijbeleving en wilde pret? De Lamborghini Huracán Spider EVO of Aventador S zijn dan jouw absolute feestbeesten. Wees voorbereid op een overdosis belangstelling. Stop je bij een terrasje voor een lekkere lunch, dan wil iedereen met ‘jouw’ supercar op de foto.

Zoek jij de ultieme Gran Turismo supercar? De Ferrari FF of de Aston Martin Vanquish brengen je razendsnel, comfortabel én in stijl naar Parijs of Berlijn. Met de Bentley Flying Spur of Rolls Royce Phantom doe je dat ook, maar dan gemakkelijk met een groter gezelschap.