Lamborghini Huracan Evo huren

Met z’n 640 Italiaanse paarden uit een onvervalste atmosferische V10 motor, geniet je van de acceleratie van een achtbaan en een top van 325 km/h.
Lamborghini Huracán Spyder in het wit huren

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl btw en brandstof

Prijs per uur Kilometervrij € 400,-
Prijs per dag (10:00 tot 18:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 2.000,-
Prijs per dag (10:00 tot 0:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 3.000,-
Prijs per dag (24 uur) Kilometervrij € 4.000,-
Prijs per weekend Kilometervrij € 6.000,-
Prijs per week Kilometervrij € 8.000,-
Borgsom Alleen verplicht bij zelfstandig rijden € 2.500,-
Meerprijs per kilometer Alleen bij overschrijding van contract € 4,-
Verzekering 18 t/m 24 jaar € 200,-
Verzekering Vanaf 25 jaar € 100,-

Opties

Haal- en brengservice Vanaf €50,- € 2,50 per kilometer
Chauffeur € 50,- per uur

Nog nooit in een Lamborghini V10 met een duizelingwekkende 610 pk gereden? Dat kunnen wij ons best voorstellen. Daarom hebben wij deze heerlijke Spyder-variant voor je klaargezet. Dus grijp die kans, zolang het nog allemaal mag en kan.

Maak in Maassluis kennis met het even wilde zusje van onze Lamborghini Huracán Spyder EVO. Ook al zo’n oogverblindende Italiaanse schoonheid waarmee je meteen op date wilt. Bij Buena Vida Supercar Verhuur zijn we trouwens sowieso nogal verliefd op Lamborghini’s. In de geweldige showroom staat namelijk ook nog de mega brute Lamborghini Aventador S te shinen.

Waarom moet je deze Huracán LP610-4 absoluut huren?

Nou, je rijdt in een supercar die voor de meeste mensen volledig onbereikbaar is. En een Lamborghini is zo ongeveer nog zeldzamer dan een Ferrari. Waar tegenwoordig niemand meer opkijkt als je met een Porsche voor de deur komt, vallen de felle ogen en de hese stem van deze dame al van verre op. En dan heb je waarschijnlijk ook het dak nog open. Nee, aan aandacht geen gebrek.

Het échte kroonjuweel van de Huracan Spyder is de briljante V10

Als de Lamborghini Spyder aan de buitenkant de aandacht al opeist, dan is dat aan de binnenkant niet anders. Buena Vida Supercar Verhuur zet altijd nét even mooiere supercars neer dan andere verhuurders. Je zit in een schitterend, hoogwaardig en puur Italiaans sportinterieur, met de mooiste materialen en afwerking.

Maar het is die geweldenaar van een atmosferische 5.2 liter V10 die uiteindelijk de meeste aandacht opeist. Of liever gezegd, beleving. Woest, scherp, wild; tien huilende wolven maken elke kilometer meer dan onvergetelijk. Wat hangt deze Lamborghini hitsig aan het gas. Geloof ons, de vierwielaandrijving is meer dan welkom om het gigantische vermogen veilig aan het asfalt toe te vertrouwen.

Huur de Lamborghini Huracan LP610-4 nu bij Buena Vida Supercar Verhuur

We kunnen best begrijpen dat je deze Lamborghini Huracan wilt huren. En wat let je? Kom naar onze ruime showroom in Maassluis. Voor zover ze niet zijn verhuurd, kan je op je gemak onze hele collectie van ruim 25 superdikke exotische schonen bewonderen. Dan zorgen wij voor een lekkere kop koffie.

Onze adviseur vertelt je alles wat je wilt weten. Met de Lamborghini Spyder LP610 kies je in elk geval voor een waanzinnige beleving. Deze atmosferische 10 cilinders worden nergens meer nieuw gemaakt en met de dag zeldzamer. Maar ze laten elk autohart kloppen als geen ander. Maak er gebruik van zolang het kan. Lamborghini Huracan huren? Dat doe je bij Buena Vida Supercars.

Bekijk de Lamborghini Huracan LP610-4 in 360°

De beleving start hier!

Voor iOS gebruikers: je notificatiegeluid moet aan staan om de geluiden te horen.

Vermogen

640pk

Cilinderinhoud

5.2l

0-100 km/h

2.9 sec

Topsnelheid

325km/h

Bouwjaar

2020

Prijsklasse

Klasse 4

Andere Lamborghini's

Klasse 2
Cilinderinhoud4l
Vermogen650pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid305km/h

Lamborghini Urus

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 5
Cilinderinhoud6.2l
Vermogen740pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid350km/h

Lamborghini Aventador S

Bekijken Offerte aanvragen