Shelby huren

Ford Shelby, of eigenlijk: Shelby. Een naam die auto-enthousiastelingen over de hele wereld laat watertanden. Shelby, in de jaren 60 en begin ‘70 een legende. Nu een icoon, een droom die werkelijkheid wordt voor velen die achter het stuur van zo'n krachtige machine stappen. Een Shelby was gebaseerd op oer-icoon de Ford Mustang, maar heeft de nodige anabolen geslikt. Afgelopen jaren hebben de Shelby’s een sensationele comeback gemaakt en opnieuw de wereld van de high-performance auto's veroverd. Bij Buena Vida in Maassluis kun je nu de geweldige Shelby GT350 huren.

Onze Shelby's

Klasse 2
Cilinderinhoud5.2l
Vermogen533pk
0 tot 100km/h4.9 sec.
Topsnelheid250km/h

Ford Mustang Shelby GT350

Bekijken Offerte aanvragen

Een Shelby huren doe je bij Buena Vida!

Onze Shelby GT350, de droomauto die je huurt, is meer dan een auto; het is een belevenis. Met zijn kenmerkende scherpe lijnen, krachtige silhouet en onvergetelijke uitstraling, straalt deze auto pure kracht en agressie uit. Onder de motorkap ligt een machtige 5.2L V8 motor, die een verbluffende 533 pk produceert en je een acceleratie biedt die je op het puntje van je stoel houdt. Elke rit in deze auto is een avontuur dat je steeds weer wilt beleven.

Maar wat de Shelby GT350 echt onderscheidt, zijn de emoties die hij oproept. Het gevoel van vrijheid wanneer je de open weg op gaat, de acceleratie en de pure vreugde van het bedienen van een machine die met zo’n precisie en kracht is ontworpen. De binnenkant, met zijn luxueuze lederen bekleding, zorgt voor een comfortabele rit, terwijl het onmiskenbare dreigende en grommende geluid van het overweldigende 8 cilinder blok je een gevoel van opwinding geeft dat maar weinig andere auto’s kunnen evenaren.

Over Shelby

De Shelby GT350 is echter niet alleen indrukwekkend door zijn prestaties en uiterlijk, hij heeft een ontzettend rijke erfenis. Een erfenis die begon met Carroll Shelby, een man met een passie voor snelheid en prestaties. Hij begon met het ombouwen van Ford Mustangs in de jaren ’60, wat resulteerde in een nieuw genre in de autowereld: de ‘Muscle Car’. De Shelby GT350 die je huurt bij Buena Vida Supercar Verhuur, is een perfecte voortzetting van die erfenis, met zijn moderne interpretatie van klassieke kenmerken en zijn ongeëvenaarde prestaties.

In de loop der jaren heeft Shelby zijn stempel gedrukt op de autowereld met brute muscle-power en geavanceerde technologieën. De samenwerking tussen Ford en Shelby begon in de jaren ’60 en resulteerde in enkele van de meest iconische auto’s die ooit op de weg hebben gereden. Deze historische samenwerking leeft voort in de auto’s die ze vandaag de dag produceren.

De Shelby GT350 is meer dan alleen een auto; het is een stukje geschiedenis, een geweldige beleving en een onvergetelijke rit. Een rit in deze auto is een kans om deel uit te maken van de legendarische erfenis van Carroll Shelby. Waarom zou je jezelf de kans ontzeggen om de magie van deze ongelooflijke vette bak te ervaren? Huur vandaag nog een Shelby GT350 bij Buena Vida in Maassluis en beleef de rit van je leven!