Mercedes huren

Mercedes-Benz stond heel lang bekend als taxi of directie-limousine. Inmiddels doet de naam dromen over sportiviteit, prestaties en pure luxe. Van de elegante lijnen van de carrosserie tot het brullende geluid van de motor, alles aan een Mercedes straalt prestige en klasse uit. En als we het over de topmodellen zoals de AMG GTC, de AMG GT-63 en de G-63 AMG hebben, dan hebben we het over niks minder dan rasechte supercars. Wil jij zo’n Mercedes huren? Dat kan gewoon bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maasluis

Onze Mercedessen

Klasse 1
Cilinderinhoud4l
Vermogen585pk
0 tot 100km/h3.4 sec.
Topsnelheid310km/h

Mercedes GT63 AMG

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud4l
Vermogen476pk
0 tot 100km/h4 sec.
Topsnelheid302km/h

Mercedes AMG GTC

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud4l
Vermogen585pk
0 tot 100km/h4.5 sec.
Topsnelheid220km/h

Mercedes G63 AMG

Bekijken Offerte aanvragen

Een Mercedes huren doe je bij Buena Vida!

Onze Mercedes AMG GTC is als een getemde draak: krachtig, snel, maar altijd onder controle. Dat ontdek je meteen als je deze Mercedes gaat huren. De V8 motor, die een indrukwekkende hoeveelheid pk’s levert, is slechts deel van het verhaal. Deze prachtige supercar heeft een evenwicht en een behendigheid waar je stil van wordt. Ondanks zijn rauwe kracht, biedt de AMG GTC van Buena Vida je een waanzinnige rijervaring. Zeker wanneer je de kap lekker open hebt.

Voeg daar de Mercedes AMG GT-63 aan toe, een wonder van Duitse techniek, waarbij de prestaties van een sportwagen moeiteloos gecombineerd worden met de luxe en het comfort van een sedan. De uitstekende vierwielaandrijving zorgt voor een ongeëvenaarde stabiliteit, zelfs bij hoge snelheden. Ook met vier personen geniet je van een rijervaring die je nooit zult vergeten. Met deze Mercedes-supercar huur je het toppunt van luxe, gecombineerd met de opwindende snelheid van een raceauto.

En dan huur je bij Buena Vida Supercar Verhuur nog de G-63 AMG, de iconische SUV van Mercedes. Dit voertuig combineert de robuustheid en de betrouwbaarheid van een terreinbeul met de elegantie en de kracht die je van een Mercedes kunt verwachten. Met zijn unieke, hoekige design en de ongelooflijke off-road capaciteiten is onze hagelwitte G-63 AMG een opvallende verschijning, die hoofden doet draaien waar jij er ook mee aan komt zetten.

Over Mercedes

Het verhaal van Mercedes begint meer dan een eeuw geleden, in 1926. Gottlieb Daimler en Carl Benz begonnen ‘Daimler-Benz’. De mannen wilden vooral innoveren. Ze hebben Mercedes-Benz gemaakt tot een symbool van kwaliteit en prestige. En met AMG kwamen daar ook race genen bij.

De AMG-lijn ontstond in de jaren ’60. Twee ingenieurs van Mercedes-Benz, Hans Werner Aufrecht en Erhard Melcher, gingen raceauto’s bouwen op basis van Mercedes-modellen. Deze high-performance auto’s werden een regelrechte hit op de circuits. In 1999 werd AMG onderdeel van Mercedes-Benz. Sindsdien hebben de AMG-modellen een belangrijke rol gespeeld in het uitdragen van de sportieve en krachtige kant van Mercedes.

Of je nu kiest voor de razendsnelle AMG GTC, de luxueuze AMG GT-63 of de robuuste G-63 AMG, het huren van een Mercedes is meer dan het rijden in een auto. Het is een ervaring, een avontuur en een kans om te genieten van het beste dat de automobielindustrie te bieden heeft. Dus kom langs en huur zo’n top-Mercedes. Stap in, start de motor en voel de adrenaline. Welkom in de wereld van Mercedes. Welkom bij Buena Vida!