Mercedes G63 AMG huren

Dit is de perfecte supercar voor een trip naar de bergen of een weekend erop uit. Golfen, de natuur in. Ruimte, comfort en snelheid. Maar je kan de G63-AMG ook prima inzetten voor je huwelijksdag.
G63 AMG huren in het wit met zwarte velgen en rode remklauwen

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl btw en brandstof

Prijs per uur Kilometervrij € 100,-
Prijs per dag (10:00 tot 18:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 500,-
Prijs per dag (10:00 tot 0:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 750,-
Prijs per dag (24 uur) Kilometervrij € 1.000,-
Prijs per weekend Kilometervrij € 1.500,-
Borgsom Alleen verplicht bij zelfstandig rijden € 1.000,-
Meerprijs per kilometer Alleen bij overschrijding van contract € 1,-
Verzekering 18 t/m 24 jaar € 200,-
Verzekering Vanaf 25 jaar € 100,-

Opties

Haal- en brengservice Vanaf €50,- € 2,50 per kilometer
Chauffeur € 50,- per uur

De G-klasse is al jaren dé stoere terreinauto van Mercedes. Een icoon, dat zich kan meten met Landrover en Range Rover, maar dan met Duitse afwerking en perfectie.

Duitsers hebben een wat saai imago en niet altijd humor. Maar er zijn ook prettig gestoorde oosterburen. Bij Mercedes werken er een paar. Op het ‘afdelinkje’ dat AMG heet. Vroeger de huistuner, tegenwoordig onderdeel van de toko. Daar maken ze hele snelle uitvoeringen van ‘normale’ modellen. Denk aan de C63-AMG, de E63 AMG en kanon AMG GTC. Kortom, familie, zaken- en sportbolides met circuit-prestaties. Klinkt niet vervelend, toch?

Terreinauto voor op het circuit

Maar wat die gasten met hun ‘Gründliche’ G hebben gedaan, is bizar! Het recept? Lepel een 4.0 liter bi-turbo V8 in het vooronder. Donnerwetter! Zorg dat die 850(!) Nm koppel lekker op de weg komt. Daarvoor neem je een onderstel met een snufje race-afstelling. Ga met dit alles naar de Nürburgring. Roer alles door elkaar. Het resultaat? De zeer gretige G63-AMG! Geschikt voor elk terrein.

AMG topdesign

Dan ga je terug naar Stuttgart en zorg je dat de über G ook qua uitstraling op en top AMG smaakt. Dat begint bij de AMG-design 22’ velgen. Aangevuld met wat subtiele en minder subtiele accenten. De grille lijkt op een Alcatraz-gevangenisdeur. De AMG-performance uitlaat komt er aan de zijkanten uit. En klinkt, hoe zullen we het zeggen, nogal aanwezig. Kicken!

In het interieur zet je speciaal ontworpen AMG lederen zetels met ruitmotief. Verder vind je Carbon, een AMG- Performance stuur met speciale DINAMICA grip en aluminium flippers. Autosportsfeer in een terreinauto. Hoe gaaf? O ja, je spuit hem witter dan de tanden van Donny Roelvink. Een Sterren-maaltijd staat op tafel!

Tem jij de Mercedes G63 AMG van Buena Vida?

Wil dit van z’n plaats komen? Mwoahh, Met 585 pk in 4,5 seconden van 0 tot honderd. Het AMG RIDE CONTROL- onderstel zorgt voor de wegligging. Automatische rij-modi waaronder de Sport + stand. Waar zit dat knopje? En heeeel erg grote remschijven, voor als het je toch wat te hard gaat en die flauwe bocht ‘ineens’ best scherp blijkt te zijn.

Dit is de perfecte supercar voor een trip naar de bergen of een weekend erop uit. Golfen, de natuur in. Ruimte, comfort en snelheid. Maar je kan de G63-AMG ook prima inzetten voor je huwelijksdag. Je komt wel met iets heel bijzonders voor de dag. Bovendien stap je makkelijk in en uit, hoef je niet per sé zelf te sturen én kunnen de bruidsmeisjes en – jongetjes meerijden. Ook zij hebben de dag van hun leven! Liever in een lagere gave AMG rijden? Ontdek onze Mercedes GT63 AMG

Bekijk de Mercedes G63 AMG in 360°

De beleving start hier!

Voor iOS gebruikers: je notificatiegeluid moet aan staan om de geluiden te horen.

Vermogen

585pk

Cilinderinhoud

4l

0-100 km/h

4.5 sec

Topsnelheid

220km/h

Bouwjaar

2019

Prijsklasse

Klasse 1

Andere Mercedessen

Klasse 1
Cilinderinhoud4l
Vermogen585pk
0 tot 100km/h3.4 sec.
Topsnelheid310km/h

Mercedes GT63 AMG

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud4l
Vermogen476pk
0 tot 100km/h4 sec.
Topsnelheid302km/h

Mercedes AMG GTC

Bekijken Offerte aanvragen