Nissan GT-R Nismo huren

Nismo is iets bijzonders. Kom het beleven! De auto is direct afgeleid van de cup-auto, de Nissan GT3 GT-R. Gemaakt door puristen die de vrije hand kregen om een superkanon te ontwikkelen
Nissan GT-R Nismo huren in het wit met zwarte accenten

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl btw en brandstof

Prijs per uur Kilometervrij € 200,-
Prijs per dag (10:00 tot 18:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 1.000,-
Prijs per dag (10:00 tot 0:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 1.500,-
Prijs per dag (24 uur) Kilometervrij € 2.000,-
Prijs per weekend Kilometervrij € 3.000,-
Borgsom Alleen verplicht bij zelfstandig rijden € 1.500,-
Meerprijs per kilometer Alleen bij overschrijding van contract € 2,-
Verzekering 18 t/m 24 jaar € 200,-
Verzekering Vanaf 25 jaar € 100,-

Opties

Haal- en brengservice Vanaf €50,- € 2,50 per kilometer
Chauffeur € 50,- per uur

Wie heeft er niet een film van de Fast & Furious reeks gezien? Straatracen met dikke Amerikanen, exclusieve Europeanen en bloedsnelle Japanse vertegenwoordigers van het supercar-genre. Straatracen zeker niet, maar genieten van onze bloedsnelle en unieke Nissan GT-R Nismo kan je wel bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis. Klaar om de Nissan GT-R Nismo te huren?

Snelheid in de meest extreme vorm

Deze Nissan GT-R is de enige, officieel in Nederland geleverde Nismo-uitvoering. Nismo is iets bijzonders. Kom het beleven! De auto is direct afgeleid van de cup-auto, de Nissan GT3 GT-R. Gemaakt door puristen die de vrije hand kregen om een superkanon te ontwikkelen. 

En dát is precies wat deze Nissan GT-R Nismo geworden is. Dit is niet meteen een auto waarin je zonder begeleiding achter het stuur wilt kruipen. We rijden wel op de openbare weg, hè? Buena Vida in Maassluis begeleidt je er daarom graag bij.

Nissan GT-R Nismo; Adrenaline in Alcantara

“Adrenaline in Alcantara” zegt Nissan zelf over het futuristische interieur. Check! Alles ademt controle uit en is gericht op de bestuurder. Maar doordat je er heel makkelijk instapt, is je passagier ook verwend met alle comfort en een fijne zitpositie. Hierin houden jullie het makkelijk een weekend of een week uit. Als je er ooit nog uit wilt komen dan.

De GTR-Nismo heeft bloedstollende specificaties

Geen V12, geen V8, maar een 6 cilinder. “Dat is het?” Ho ho, wacht even, nu komt het. 600 pk(!), hele dikke turbo’s en een circuit waardig onderstel. Carbon dak, achterklep, bumpers, achterspoiler en diffuser aan de voorzijde. Ruim binnen 3 seconden naar de honderd. Voel die acceleratie en ervaar de enorme trekkracht bij lage toeren. En wat een sound komt er uit die stortkokers van uitlaten. Lachen, gieren, brullen.

Beleef de ultieme Playstation-auto zelf bij Buena Vida

Houd je van racen op de Playstation? In Gran Turismo? Dan heb jij de Nissan GT-R vast en zeker bij je favoriete auto’s staan. Die moet je dan toch een keer in het ecchie gereden hebben? Laten we dat nou verwacht hebben. Huur deze supercar bij Buena Vida in Maassluis. Kies voor de experience, waarbij onze instructeur je laat zien hoe je het enorme potentieel veilig benut. Of ga er zelf een paar uur op uit.

Nissan GT-R Nismo huren voor een dag of weekend weg?

Op zoek naar een waanzinnige rit in een exclusieve sportwagen? Dan moet je bij Buena Vida zijn om de Nissan GT-R Nismo te huren! Wij zijn de enige in Nederland en België die deze fantastische auto aanbieden voor een onvergetelijke rijervaring.

Een Nissan GT-R Nismo huren bij Buena Vida is hartstikke eenvoudig. Via onze website kun je in no-time deze fantastische en unieke Nissan aanvragen. Of je nou een dag, een weekend of een hele week wilt huren, bij Buena Vida kun je altijd flexibel terecht. Wil je de Nissan GT-R Nismo huren voor je trouwerij? Bekijk de mogelijkheden op onze trouwpagina of via één van onze verhuurspecialisten van Buena Vida Supercars.

Bekijk de Nissan GT-R in 360°

De beleving start hier!

Voor iOS gebruikers: je notificatiegeluid moet aan staan om de geluiden te horen.

Vermogen

600pk

Cilinderinhoud

3.8l

0-100 km/h

2.7 sec

Topsnelheid

315km/h

Bouwjaar

2015

Prijsklasse

Klasse 2

Andere auto's in deze klasse

Klasse 2
Cilinderinhoud4l
Vermogen720pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid341km/h

Mclaren 720s

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 2
Cilinderinhoud5.2l
Vermogen533pk
0 tot 100km/h4.9 sec.
Topsnelheid250km/h

Ford Mustang Shelby GT350

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 2
Cilinderinhoud4l
Vermogen650pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid305km/h

Lamborghini Urus

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 2
Cilinderinhoud6.8l
Vermogen460pk
0 tot 100km/h5.6 sec.
Topsnelheid240km/h

Rolls-Royce Phantom

Bekijken Offerte aanvragen