Nissan huren

Nissan, de bekende Japanse autofabrikant, is al lang bekend om zijn baanbrekende technologie en innovatieve ontwerpen. Maar binnen de grenzen van Nissan schittert een heuse parel; Nismo, het in-huis tuningbedrijf voor Nissan. Die techneuten zijn zo gek als een deur en verantwoordelijk voor enkele van de krachtigste, high-performance voertuigen die de wereld ooit heeft gezien. Als je het summum van snelheid en emotie wilt ervaren, dan is er weinig beter dan de Nissan GT-R Nismo en de Nissan GT-R. Met deze Nissan’s huur je geen gewone auto, maar huur je supercars die jou het ultieme rijplezier bieden.

Onze Nissans

Klasse 2
Cilinderinhoud3.8l
Vermogen600pk
0 tot 100km/h2.7 sec.
Topsnelheid315km/h

Nissan GT-R Nismo

Bekijken Offerte aanvragen

Een Nissan huren doe je bij Buena Vida!

Jouw Nissan GT-R huur je natuurlijk bij Buena Vida Supercar Verhuur. Een GT-R is het resultaat van de hoogste normen in de autowereld. Onder de motorkap brult een 3.8 liter V6 twin-turbo motor die een verbluffende 565 pk levert. De auto sprint in minder dan 3 seconden van 0 naar 100 km/u, waardoor je hart zomaar een beat overslaat bij elke druk op het gaspedaal. De GT-R is een brute krachtpatser, maar ook een stijlicoon met zijn gestroomlijnde ontwerp en luxueus interieur.

En dan heeft Buena Vida de Nissan GT-R Nismo in de verhuur. Het vlaggenschip van Nismo’s technische vermogen. Deze supercar tilt prestaties naar een heel nieuw niveau met zijn verbeterde 600 pk motor en raceklare technologie. De GT-R Nismo is uitgerust met aerodynamische verbeteringen en geavanceerde ophangingstechnieken die zijn ontworpen voor het circuit. Maar de ware charme van de Nismo ligt in de emotie die hij opwekt. Dit is een Nissan die je echt een keer móet huren. Het is het gevoel van pure adrenaline dat door je aderen stroomt wanneer je achter het stuur zit. Het onvergelijkbare gevoel van vrijheid dat je krijgt bij het rijden in deze supercar. Je wil er vast niet meer uit.

Over Nissan

De emoties die onze Nissan’s opwekken zijn niet het resultaat van een nachtje werk. Hier hebben bevlogen technici decennia van passie, innovatie en toewijding ingestoken. Het verhaal van Nissan begint in 1933 in Japan; voor de minder jonge autofanaten onder ons: toen heette het nog Datsun. Door de jaren heen bleef Nissan innoveren en groeide uit tot één van de belangrijkste autoproducenten uit Japan.

De geboorte van Nismo, in 1984, was een boost in Nissan’s streven naar prestaties. Nismo, staat voor Nissan Motorsport en werd opgericht om de race-erfenis van Nissan naar zijn productieauto’s te brengen. Met Nismo vestigde Nissan zich stevig in de wereld van high-performance auto’s. De GT-R Nismo die je bij Buena Vida in Maassluis kan huren, is voorlopig de terechte kroon op het werk van deze legendarische raceafdeling.

Het huren van een Nissan GT-R of GT-R Nismo is meer dan alleen het rijden in een supercar, het is een ervaring die je voor altijd bijblijft. Het is de kans om de passie, technologie en geschiedenis die in deze voertuigen zijn verwerkt, zelf te voelen. Dus waar wacht je nog op? Bij Buena Vida Supercar Verhuur huur je deze geweldige Nissan. Kom een kop heerlijke koffie drinken met onze adviseur. Hij legt je alles uit en dan begint de magie. Stap in, voel de kracht onder je voeten en word één met de weg in een Nissan supercar.