Supercar Experience

Met een supercar experience een uur lang genieten.

Wil je zelf achter het stuur kruipen van een échte supercar? Een vol uur lang het Miami- gevoel in een open Ferrari of ultra lage Lamborghini Aventador S? Wil je echt ‘zichtbaar’ zijn? Kies dan voor de Dubai-lifestyle met een Lamborghini Urus of waan je een popster in een hagelwitte Mercedes G63 AMG.

Buena Vida wil deze unieke beleving voor iedereen mogelijk maken. Daarom hebben we 5 betaalbare pakketten samengesteld. Geef de Supercar Experience als bijzonder en origineel cadeau. Aan een zakenrelatie, die oom die altijd over auto’s praat of aan je partner. Maar je kunt deze ‘ride of your life’ natuurlijk ook lekker zelf houden.

Hoe werkt het?

Met de Supercar Experience kan iedereen in de Supercar van zijn of haar dromen rijden. Je rijdt zelf of je kiest voor meerijden. Onze instructeur gaat altijd mee. Voor kinderen van 6 tot 17 jaar is er de Junior Supercar Experience. Zij kunnen ook 30 minuten meerijden. Hoe gaaf is het als je je kind ziet genieten in een open Ferrari of die flitsende McLaren met z’n vleugeldeuren? De hele klas moet het weten!

We vertrekken vanaf de Buena Vida-showroom in Maassluis. Kom lekker op tijd en raak alvast in de supercar-mood van het Buena Vida assortiment. Bewonder de Rolls Royce Phantom, geniet van de lijnen van de felgroene Audi R8 V10 Spider. Neem er meteen een kop heerlijke koffie bij.

De instructeur legt je eerst de auto van jouw keuze uit. Bijvoorbeeld de Ferrari 458 Spider. Dan gaan jullie op pad. Je rijdt een mooie route en wisselt snelweg af met heerlijke secundaire wegen. Voel de acceleratie van een Lamborghini Huracán en proef de geweldige wegligging van een Mercedes AMG GTC  in de bochten. Onze instructeur zorgt ervoor dat jij de maximale beleving hebt van ‘jouw’ supercar.

5 betaalbare Experience pakketten

Aan de hand van je budget kies je een supercar uit één van de 5 pakketten. Kies je voor Amerikaans-machtig met de Ford Mustang, de Dodge Challenger of een Ford F-150 pick-up? Of mag het een tikkie luxer zijn en stap je in de Rolls Royce Phantom, de Mercedes AMG GTS of de Ferrari FF?

Nóg exclusiever wordt het met de Ferrari 458 Spider, Audi R8 V10 Spider of een McLaren. De échte Experience-top bij Buena Vida bestaat onder andere uit de Lamborghini Aventador S, de woeste Urus of de spectaculaire Huracán Spider EVO.

Bekijk hieronder álle mogelijkheden en prijzen!

Prijsklassen

Klasse 1

€ 300,- (per uur zelf rijden met instructeur)

€ 150,- voor juniors (per 30 min met autocoureur)

Dodge RAM1500

Dodge Challenger

Ford F150

Ford Mustang

Morgan

Klasse 2

€ 350,- (per uur zelf rijden met instructeur)

€ 175,- voor juniors (per 30 min met autocoureur)

Audi R8

Rolls Royce Phantom

McLaren 570s

Ferrari FF

Mercedes G63 AMG

Mercedes AMG GTC

Bentley Flying Spur

Porsche 911 GT3

Nissan Nismo GT R

Klasse 3

€ 400,- (per uur zelf rijden met instructeur)

€ 200,-voor juniors (per 30 min met autocoureur)

McLaren 600LT

Ferrari 458

Lamborghini LP 610

Klasse 4

€ 450,- (per uur zelf rijden met instructeur)

€ 225,- voor juniors (per 30 min met autocoureur)

Lamborghini Urus

Lamborghini Huracan Evo

Maserati Cielo

Klasse 5

€ 500,- (per uur zelf rijden met instructeur)

€ 250,-voor juniors (per 30 min met autocoureur)

Ford GT

Lamborghini Aventador S