Supercar Experience

Wil je zelf achter het stuur kruipen van een échte supercar? Een vol uur lang het Miami- gevoel in een open Ferrari of ultra lage Lamborghini Aventador S? Wil je echt ‘zichtbaar’ zijn? Kies dan voor de Dubai-lifestyle met een Lamborghini Urus of waan je een popster in een hagelwitte Mercedes G63 AMG.

Een unieke beleving

Buena Vida wil deze unieke beleving voor iedereen mogelijk maken. Daarom hebben we 5 betaalbare pakketten samengesteld. Geef de Supercar Experience als bijzonder en origineel cadeau. Aan een zakenrelatie, die oom die altijd over auto’s praat of aan je partner. Maar je kunt deze ‘ride of your life’ natuurlijk ook lekker zelf houden.

Hoe werkt de Supercar Experience?

Met de Supercar Experience kan iedereen in de Supercar van zijn of haar dromen rijden. Je rijdt zelf of je kiest voor meerijden. Onze instructeur gaat altijd mee. Voor kinderen van 6 tot 17 jaar is er de Junior Supercar Experience. Zij kunnen ook 30 minuten meerijden.

Hoe gaaf is het als je je kind ziet genieten in een open Ferrari of die flitsende McLaren met z’n vleugeldeuren? De hele klas moet het weten!

Wat houdt het in?

We vertrekken vanaf de Buena Vida-showroom in Maassluis. Kom lekker op tijd en raak alvast in de supercar-mood van het Buena Vida assortiment. Bewonder de Rolls Royce Phantom, geniet van de lijnen van de felgroene Audi R8 V10 Spider. Neem er meteen een kop heerlijke koffie bij.

De instructeur legt je eerst de auto van jouw keuze uit. Bijvoorbeeld de Ferrari 458 Spider. Dan gaan jullie op pad. Je rijdt een mooie route en wisselt snelweg af met heerlijke secundaire wegen. Voel de acceleratie van een Lamborghini Huracán en proef de geweldige wegligging van een Mercedes AMG GTC in de bochten. Onze instructeur zorgt ervoor dat jij de maximale beleving hebt van ‘jouw’ supercar.