Aston Martin huren

“The name is Bond, James Bond.” Misschien wel de beroemdste filmquote aller tijden. Maar ook een mega-boost voor de Engelse supercars van Aston Martin. Bond reed er meerdere. De bekendste onder petrolheads is de Aston Martin DB5. James Bond kon er olie mee op de weg spuiten, er zaten mitrailleurs in de voorkant en uit de wielen kwamen assen met scherpe messen. Ongewenste passagiers gingen met de schietstoel door het open dak naar buiten. Wil je een Aston Martin huren bij Buena Vida Supercar Verhuur, dan heb je een perfecte smaak voor luxe en traditie. Geen woeste kleuren met enorme spoilers en diffusers, maar een schitterend, tijdloos design met vloeiende, sexy lijnen. Elke Aston Martin is een meesterstuk. Een originele AM DB5 is onbetaalbaar, maar bij Buena Vida huur jij die andere geweldige Bond-auto, de Aston Martin Vanquish. In dezelfde ijsblauwe kleur als de Vanquish in de film 'Skyfall'.

Onze Aston Martins

Klasse 2
Cilinderinhoud6l
Vermogen574pk
0 tot 100km/h4.1 sec.
Topsnelheid295km/h

Aston Martin Vanquish

Bekijken Offerte aanvragen

Een Aston Martin huren doe je bij Buena Vida!

Een Aston Martin schreeuwt zijn prestaties niet van de daken. De Engelsen gebruiken geen turbo’s, maar kiezen voor een machtige 6 liter V12. Old skool cubic inches dus. Bij Buena Vida in Maassluis zijn we er gek op. Hier zijn ware tovenaars van motorenbouw bezig geweest. Elke V12 is met de hand in elkaar gezet en afgesteld. Je bent onderweg met een rommelende diepe grom uit de uitlaten. Je voelt voortdurend de enorme kracht, maar wordt niet de hele weg vermoeid aan je oren door een gillende over-the-top sportuitlaat.

En ook ín een Aston Martin is alles pure verwennerij. Overal waar je kijkt, zie, voel en ruik je dat prachtige, chique leer. Bewonder het indrukwekkende dashboard en bedien knoppen en schakelaars van de mooiste materialen. Met een Aston Martin laat je jouw gevoel voor stijl en exclusiviteit zien. Je voelt dat het met bijna 600 pk onder de motorkap ontzettend hard kan, maar je hóeft dat niet elke kilometer te bewijzen. Want een Aston Martin huren doe je vooral om samen met je partner met volle teugen te genieten van een perfecte autorit. Een uur, een dag, een weekend, een week…. Bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis huurt iedereen een geweldige Aston Martin.

Over Aston Martin

Aston Martin heeft een rijke geschiedenis. Het merk maakt al sinds 1913 coole supercars. Toen gingen autobouwers Lionel Martin en Robert Bamford samenwerken. De naam Aston Martin komt van een heuvelklim-race op de Aston Hill, natuurlijk in Engeland. Lionel maakte hier indruk met z’n bolide en won zelfs de race.

Aston Martin is nogal eens van eigenaar gewisseld. Gelukkig met behoud van de liefde voor het merk. Zo investeerde zelfs Ford stevig in nieuwe modellen en technieken. Op dit moment is de vader van Lance Stroll één van de eigenaren. Lance is een bekende Formule 1-coureur die, hoe kan het ook anders met zo’n vader, voor Aston Martin rijdt.

Anyway, een Aston Martin is een supercar die je elke kilometer verrast, verbaast én verwent. Razendsnel, super luxe en opvallend comfortabel. Allemaal in een heerlijke verpakking. Voel jezelf ook een James Bond. Want ‘zijn’ Aston Martin huren kan alleen bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis. Toch liever een andere Engelse auto? Kies bijvoorbeeld voor onze Bentley, Mclaren’s of Morgan