Audi huren

“Audi, een supercar? Audi’s zijn toch Duitse zakenauto’s? Goed, met een premium uitstraling en best mooie bouwkwaliteit, maar retesaai als het om echte beleving gaat.” Ja, daar heb je deels wel een punt, maar in Ingolstadt kunnen ze zeer potente monsters bouwen hoor. Wat denk je van de beroemde en beruchte Audi RS-modellen? Supercars in family package, weten we bij Buena Vida. Maar ook de über brute Audi R8 V10 Spider! Klabam!

Onze Audi's

Klasse 2
Cilinderinhoud5.2l
Vermogen540pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid318km/h

Audi R8

Bekijken Offerte aanvragen

Een Audi huren doe je bij Buena Vida!

Wil jij weleens zo’n Audi huren? Bij Buena Vida kan dat. Onze Audi R8 V10 is een Duits ontworpen en afgewerkte supercar, met een onvervalst Italiaans kloppend hart. Mamma mia! Ché bellissima Macchina. Met deze Audi huur je een supercar met topkwaliteit en warmbloedige emoties ineen. Wil je ook zo’n Audi huren? Bij Supercar Verhuur in Maassluis staat ‘ie voor je klaar.

Een Lamborghini in Audi-verpakking

De Audi R8 is het resultaat van de samenwerking van Lamborghini met Audi. Een adembenemende supercar, waarmee Audi ineens in de top van het sportieve segment kwam. First time right. Geen kinderziektes, meteen een directe concurrent voor menig volbloed Ferrari, hardcore Porsche en zelfs de eigen Lamborghini-zussen.

Audi heeft het dan ook meteen helemaal goed gedaan met de keuze voor de 5.2 liter 10-cilinder uit het magazijn van Lamborghini. Met 540 pk, Quattro- vierwielaandrijving en een supersnel schakelende automaat, is het een rij-ijzer van jewelste. Het huren van zo’n Audi geeft iedereen gegarandeerd een geweldige beleving. Hier wil je over de dijken mee cruisen, wind door je haren en door die van je partner. Genieten van die briljante V10 achter je rug. Wat een supercar is deze Audi.

Hoewel het heftig kloppende hart van deze Audi’s 100% Italiaans is, is de Audi met Duitse precisie in elkaar gezet. De kwaliteit merk je aan alles. Perfecte lederen sportstoelen, carbon accenten en strak vormgegeven knoppen en schakelaars die op logische plekken zitten. Sluit je het portier, dan voelt dat net alsof je de kluis van de Deutsche Bank dicht slaat.

Over Audi

Met een Audi huur je meer geschiedenis dan je denkt. Ook Audi kent al zo’n rijke historie, want het is al opgericht in 1909 door meneer Horch. ‘Horch’ komt van ‘luisteren’. En laat dat nou in het Latijn met ‘Audi’ vertaald worden. Ja, je moet er maar opkomen…

Audi heeft eigenlijk altijd al zo’n beetje tegen de Duitse top aangeleund en wordt niet voor niks in één adem genoemd met Mercedes en BMW. En da’s terecht, want menige innovatie in de autowereld komt van Audi. Maar toch vinden veel mensen Audi’s saai. Nou, daar heeft de samenwerking met Lamborghini wel even een eind aan gemaakt. Met vanaf 2006 als hoogtepunt de fabelachtige Audi R8. Met die samenwerking heeft Audi in één klap haar imago in de markt van supercars gevestigd en alweer jaren bevestigd.

Dus als je je nog afvraagt: “Is een Audi huren saai?” Nee dus! Natuurlijk wil jij een Audi huren. En zeker een Audi met een Lamborghini V10 erin. Huur jouw Audi dan wel bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maasluis. Want alleen daar weet je zeker dat je ook de beste meekrijgt die je maar kan huren.