Partners

Verbinding is key

Buena Vida Supercar Verhuur werkt graag samen met partners. Partners waarbij kwaliteit en perfecte service vanzelfsprekend zijn. Door gebruik te maken van elkaars sterke punten en specifieke kennis, ontstaan strategische partnerships. Win-win dus.

Buena Vida en haar partners weten precies wat ze van elkaar kunnen verwachten. Hoge kwaliteit, oneindige service en afspraken die nagekomen worden.

Partners in auto’s

Buena Vida werkt samen met diverse toonaangevende leveranciers van exclusieve auto’s. Wij kopen er regelmatig onze nieuwe supercars en zij verwijzen relaties die een supercar voor even zoeken, naar Buena Vida in Maassluis.

Ben je na het huren helemaal enthousiast geworden en wil je er zelf één? Voor die Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, McLaren of Bentley, kennen wij de partner die daar het best bij past.

Gerelateerde dienstverlening

Ook voor gerelateerde dienstverlening hebben we partners. Op die manier kunnen we onze klanten een volledig assortiment bieden. Dat is makkelijk. Maar het allerbelangrijkste is dat je erop kunt vertrouwen dat je altijd dezelfde, hoge kwaliteit krijgt.

Denk bijvoorbeeld aan een samenwerking met een bruidsmodezaak. Zij weten waar je een schitterende Rolls Royce Phantom, Bentley Flying Spur of Aston Martin kan huren. Wij weten waar jullie de perfecte trouwjurk en – pak vinden.

Zelfs internationaal helpen we bij het ontzorgen van gasten. Bijvoorbeeld door het verzorgen van een exclusieve supercar voor klanten van internationale VIP-reisorganisaties.

Wordt ook partner van Buena Vida

Weten hoe een partnerschap met Buena Vida Supercar Verhuur voor jouw organisatie meerwaarde kan opleveren? Biedt jouw bedrijf dienstverlening die ook onze klanten verder brengt ? Mogelijk kunnen we elkaar dan uitstekend aanvullen. Maak eens vrijblijvend kennis.

Wordt ook partner van Buena Vida

Weten hoe een partnerschap met Buena Vida Supercar Verhuur voor jouw organisatie meerwaarde kan opleveren?