Partners

Door gebruik te maken van elkaars sterke punten en specifieke kennis, ontstaan strategische partnerships.

Partners

Verbinding met partners is key

Als een gerenommeerd verhuurbedrijf van supercars, hecht Buena Vida Supercar Verhuur grote waarde aan samenwerkingen met partners die dezelfde toewijding hebben voor kwaliteit en service. Door de expertise en sterke punten van deze partners te combineren, ontstaan er strategische allianties die beide partijen ten goede komen.

Buena Vida en haar partners hebben een duidelijk begrip van elkaars rol in deze samenwerkingen, wat zorgt voor een naadloze samenwerking met hoogwaardige service en de naleving van afspraken. Het is deze gedeelde waardering voor uitmuntendheid en het streven naar perfectie die de basis vormen voor deze vruchtbare partnerships.

Partners in auto’s

Buena Vida werkt samen met diverse toonaangevende leveranciers van exclusieve auto’s. Wij kopen er regelmatig onze nieuwe supercars en zij verwijzen relaties die een supercar voor even zoeken, naar Buena Vida in Maassluis.

Ben je na het huren helemaal enthousiast geworden en wil je er zelf één? Voor die Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, McLaren of Bentley, kennen wij de partner die daar het best bij past.

Gerelateerde dienstverlening

Ook voor gerelateerde dienstverlening hebben we partners. Op die manier kunnen we onze klanten een volledig assortiment bieden. Dat is makkelijk. Maar het allerbelangrijkste is dat je erop kunt vertrouwen dat je altijd dezelfde, hoge kwaliteit krijgt.

Denk bijvoorbeeld aan een samenwerking met een bruidsmodezaak. Zij weten waar je een schitterende Rolls Royce Phantom, Bentley Flying Spur of Aston Martin kan huren. Wij weten waar jullie de perfecte trouwjurk en – pak vinden.

Zelfs internationaal helpen we bij het ontzorgen van gasten. Bijvoorbeeld door het verzorgen van een exclusieve supercar voor klanten van internationale VIP-reisorganisaties.