Rittenkaart

Huren is het nieuwe kopen

Wij van Buena Vida zijn er over uit. Na bijna 15 jaar weten we precies wat een supercar kost en de inspanning die het met zich meebrengt om deze aan te schaffen. En zeg nou zelf: ‘een supercar rij je niet elke dag’. Ten eerste blijft hij dan niet bijzonder genoeg. Ten tweede is een supercar totaal niet praktisch in het dagelijkse gebruik en met de weersomstandigheden in Nederland vaak nog gevaarlijk ook.

McLaren 600LT deur open

Een Supercar staat 10 maanden per jaar stil

Kortom, na wat supercar eigenaren gesproken te hebben zijn we erachter gekomen dat hun auto’s gemiddeld 10 maanden per jaar stilstaan. Waarom zou je dan zo’n enorm kapitaal investeren voor iets wat je amper gebruikt en voor veel interessantere en leukere dingen uit kunt geven? Dan hebben we het nog niet eens gehad over wat die stilstand met de supercar doet. Om technisch goed te blijven functioneren, moet deze simpelweg rijden en kilometers maken.

Huur jouw supercar voordelig met de rittenkaart

Huur je vaker een supercar en wil je graag korting?

Huur jouw supercar voordelig met de rittenkaart

Van een supercar wil je toch onbezorgd genieten?

Dan wil je jouw supercar eindelijk uit de schuur halen en start hij bijvoorbeeld niet. Buena Vida is inmiddels gegroeid naar een omvang van 25 supercars. Geen enkel groot merk ontbreekt. Steeds meer klanten gaven aan dat ze eigenlijk veel liever zorgeloos instapten in een supercar die op dat moment bij hun bui en doel paste én op het moment dat het hén uitkwam.

Vanuit die vraag is er nu de Buena Vida Rittenkaart, waarmee we nu een ieder kunnen voorzien van zijn of haar favoriete supercar. Geld laten ‘verdampen’ gaat nou eenmaal niet goed in het ondernemersbrein en gaat stress geven. Een supercar is er juist voor om lekker je hoofd te legen en ervan te genieten wanneer het jou uitkomt. Bezit is leuk maar zorgt ook voor de nodige verplichtingen. Hoe fijn is het als deze zorgen je uit handen worden ontnomen en genieten ook echt centraal kan staan? 

Porsche 911 GT3 zijkant

Wat is de Supercar Rittenkaart?

Met de Supercar rittenkaart profiteer je van een all-in prijs als je vaker een supercar huurt. Wat is vaker? Dat is al bij één keer huren.
Je koopt de Supercar Rittenkaart met een budget naar wens vanaf €500,-. Dit budget geeft je een aantal punten. Een punt staat gelijk aan 1 klasse per dag. Hierbij is inbegrepen verzekering, vrije kilometers en je hoeft slechts enkel te tanken. 

Met de Supercar Rittenkaart geniet je van extra voordelen, die je bij losse verhuur niet hebt. De VIP-pas vul je eenmalig aan met € 2.500,-, dit vertegenwoordigt de borgsom. Als je dit hebt gedaan, wordt jij genoteerd als enige bestuurder en is het letterlijk binnenlopen bij Buena Vida en je pas laten zien. Wij checken hoeveel punten jij hebt, jij kiest je supercar uit en kan direct de weg op, zonder gedoe!
De Supercar Rittenkaart geeft je dus korting én een aantal hele mooie voordelen die je bij losse huur niet hebt.

De voordelen van het Supercar Rittenkaart

 • Met de supercar rittenkaart huur je all inclusief, dat is voordeliger dan losse daghuur;
 • Je bespaart bij zakelijk huren de bijtelling ten opzichte van als je een supercar zakelijk koopt en BTW is aftrekbaar;
 • De tijden van een dag  gelden van zonsopgang tot zonsondergang;
 • Meerdere dagen rijden is mogelijk en de nacht is gratis;
 • Je kilometers zijn vrij en inclusief;
 • De rittenkaart is persoonsgebonden;
 • Reizen naar alle EU-landen is toegestaan;
 • Jouw rittenkaart is standaard 1 jaar geldig; je kunt deze per jaar verlengen.

Huur jouw supercar voordelig met de rittenkaart

Huur je vaker een supercar en wil je graag korting?

Huur jouw supercar voordelig met de rittenkaart

Genieten wordt nóg eenvoudiger met de Buena Vida Rittenkaart

Daarom heeft Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis voor jou een heel assortiment klaarstaan. Beleef onze collectie met onder andere de merken Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche, Mercedes, Aston Martin, Rolls Royce en Bentley! Met de Buena Vida Supercar rittenkaart wordt huren extra aantrekkelijk! Ben jij een echte supercar lover? Wil je zakelijk het maximale halen uit je relaties? Koop dan deze speciale VIP-pas en geniet van alle voordelen!

Zijn er dan geen nadelen? Weinig;

 • Er mag niemand anders in de supercar rijden, enkel en alleen de rittenkaart houder;
 • Het is alleen mogelijk indien je de leeftijd hebt bereikt van 25 jaar of ouder en minimaal 3 jaar rijervaring;
 • De auto moet beschikbaar zijn, dus niet al gereserveerd.

Wanneer is het Supercar rittenkaart ideaal?

 • Als je ouder dan 25 jaar bent en meer dan één supercar per jaar wil beleven;
 • Wanneer je een supercar wilt kopen, maar nog niet weet welke;
 • Wanneer je slim een supercar op de zaak wilt leasen voor de juiste momenten, zonder bijtelling;
 • Als je bezit minder belangrijk vindt dan genot, ‘you own nothing and you will be happy’;
 • Als je een supercar bezit en twijfelt of je deze wilt verkopen en wel eens achter het stuur van een andere supercar wil kruipen. 

Condities;

 • We hanteren flexibele tijden, zon op, zon onder;
 • De supercar rittenkaart geldt voor supercars in klasse 1 t/m 5;
 • De punten gelden voor hele dagen, dus niet voor losse uren of de supercar experience;
 • Een rittenkaart dag duurt maximaal 12 uren; neem je meerdere dagen af én heb je een veilige stalling, dan kun je de auto de nachten gratis behouden;
 • De supercar haal je zelf op bij Buena Vida in Maassluis. Bezorgen kan altijd, je betaalt dan de transportkosten, dit geld ook voor de ophaalservice;
 • De supercar rittenkaart koop je zakelijk (excl. btw) of privé.