Supercar cadeaubon

Hoe gaaf zou jij het vinden om de beleving van het rijden in een échte supercar cadeau te krijgen? Waanzinnig toch? Dan kun je je voorstellen hoe bijzonder het is om dit ook als cadeau te kunnen géven.

Ferrari rijden cadeau geven?

Want laten we eerlijk zijn. De kansen om in een snelle Ferrari, Lamborghini, Porsche of andere exclusieve supercar te rijden, liggen niet voor het oprapen. Toch staat de wens op menig ‘bucketlist’.

Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis denkt mee. Wij verhuren onze supercars ook via een luxe cadeaubon. Geef de gepersonaliseerde Buena Vida Supercar Waardecheque cadeau!

Hoe werkt de Supercar cadeaubon?

Je vraagt de cadeaubon heel eenvoudig aan hier op de website. Het minimale bedrag is 150 euro. Je cadeau wordt netjes gepersonaliseerd op naam van de ontvanger. Na ontvangst van de betaling versturen we de cheque.

De gelukkige bezitter van de cadeaubon neemt zelf contact met ons op over de gewenste supercar en de datum. Het leukst is het om hiervoor een afspraak te maken in onze showroom in Maassluis, waar je het aanwezige assortiment rustig kan bekijken. Onze adviseur staat met koffie voor je klaar!

De Buena Vida Supercar cadeaubon is een jaar geldig na de uitgiftedatum. Maar ja, zo’n cadeau laat natuurlijk niemand in de la liggen!

Voor wie is de supercar cadeaubon?

Natuurlijk is de Supercar cadeaubon hét cadeau voor een bijzondere verjaardag of een jubileum. Gun een dierbare een uniek dagje weg. Wát een belevenis! Ook voor kinderen van 6 tot 18 jaar is het een super-cadeau. Al voor 150 euro kan jij je zoon of dochter een half uur laten meerijden in een dikke Dodge RAM 1500, Dodge Challenger, Ford Mustang of Ford F-150 Platinum. Natuurlijk veilig onder begeleiding van een ervaren chauffeur.

Zakelijk is een supercar-ervaring eens heel wat anders dan de standaard geschenken. Zet een medewerker letterlijk in het zonnetje met een uur rijden of meerijden in de open McLaren 600LT of ga voor de vette V8-sound van de Mercedes AMG-GTC.

De afdelingsresultaten gehaald? Beloon de collega’s met een half uur of een uur meerijden met onze ervaren chauffeur. Bij Buena Vida Supercar Verhuur kan het allemaal.

Wat kan de gelukkige ontvanger verwachten?

Wat je kunt verwachten, hangt natuurlijk van je budget en autokeuze af. Vanaf onze showroom in Maassluis ligt het hele Westland voor je open. Lekker in een Ferrari 458 Spider of Lamborghini Huracán EVO Spyder. Of rij met onze Porsche 911 GT3 naar de 2e Maasvlakte over rustige ruime wegen. Rijdt jouw zoon of dochter met onze chauffeur mee, dan is een rit met de 10 cilinder Dodge Viper ‘Cars-edition’ over de mooie slingerweg naar Schipluiden en terug over de snelweg echt wel kicken.

Heb je meer tijd, kies dan eens voor het Groene Hart, richting Krimpen aan den Ijssel, Schoonhoven en Stolwijk. Errug fijn. Natuurlijk helpen we je bij je keuze van een afwisselende route. En wil je dat we met de supercar bij jou op locatie komen? Ook dat kan!