Trouwauto huren

Maak jullie trouwdag extra bijzonder met een exclusieve trouwauto. Bij Buena Vida Supercars kunnen jullie eenvoudig een trouwauto huren die past bij jullie stijl en smaak. Maak van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring met het huren van een trouwauto.

Een exclusieve trouwauto huren

Een trouwdag is een bijzondere gelegenheid en daar hoort natuurlijk een exclusieve trouwauto bij. Bij Buena Vida Supercars kun je kiezen uit een breed assortiment aan supercars van merken zoals Aston Martin, Ferrari, Lamborghini, Porsche en meer. Met een exclusieve trouwauto van Buena Vida Supercars maken jullie zeker een onvergetelijke entree. Of je nu kiest voor een elegante Aston Martin of een sportieve Lamborghini, jullie zullen zeker opvallen op jullie trouwdag.

Supercar trouwauto huren met twee personen
Trouwauto huren met chauffeur

Trouwauto huren met chauffeur

Wil je niet zelf rijden op jullie trouwdag? Of ben je te zenuwachtig om zelf in een exclusieve trouwauto te rijden? Bij Buena Vida Supercars kun je ook een ervaren chauffeur huren. Onze chauffeur brengt jullie veilig en comfortabel naar de trouw- en feestlocatie, zodat jullie volledig kunnen genieten van jullie dag. Onze representatieve chauffeurs hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte service.

Eén pakket voor de perfecte trouwdag

Bij Buena Vida Supercars bieden wij een totaalpakket aan voor een perfecte trouwdag. Van het selecteren van de perfecte trouwauto tot het regelen van ervaren chauffeurs en alle bijbehorende verzekeringen. Wij ontzorgen jullie volledig, zodat jullie optimaal kunnen genieten van jullie dag. Leg je wensen aan ons voor en wij zorgen voor een perfecte service en een perfecte trouwauto.

Maak jullie trouwdag extra bijzonder met een exclusieve trouwauto van Buena Vida Supercars. Wacht niet langer en maak een afspraak met ons om jullie droomauto te huren voor jullie speciale dag.

Huur een supercar voor je bruiloft foto's of video
Huur een supercar voor je bruiloft foto's of video

Top Trouw award

We kunnen met trots vertellen dat wij zijn genomineerd voor de Top Trouw Awards! Wij zetten ons volledig in om bruidsparen op hun grote dag een onvergetelijke ervaring te bieden, en het is fantastisch om te zien dat onze toewijding wordt gewaardeerd. Wij willen alle bruidsparen bedanken voor het vertrouwen van Buena Vida Supercars op de mooiste dag van jullie leven. Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven en ons naar de top te helpen!

Tarieven

Prijzen zijn voor een variabel tijdsblok van 12 uur per dag exclusief verzekering, km vrij en brandstof, exclusief borg, chauffeurskosten (€50,- per uur) en exclusief 9% btw. De borgsom is alleen verplicht bij zelfstandig rijden. Rijdt u zelfstandig is de verzekering bij de prijs inbegrepen en bent u ons alleen de borgsom verschuldigd.