Supercar shortlease

Met een supercar netwerken en op klantbezoek, betaald door de zaak. Mag dat? Waarom niet? De Belastingdienst mag niet bepalen hoe je je klanten moet bedienen. Misschien sta je op het punt die mooie deal af te sluiten en blijkt jouw relatie gek van snelle Audi’s.

Samenwerken in stijl

Met Buena Vida Supercar Verhuur kan je die samenwerking helemaal in stijl aangaan. Haal de klant op in een fantastische Audi R8 V10 Spider, rijd naar je favoriete restaurant en maak de deal rond. Door de interesse om net even verder te kijken dan de deal zelf, voelt je klant zich begrepen, gewaardeerd en gehoord. Zo is vertrouwen geboren en is jullie business toe aan de volgende stap.

Hoe werkt de supercar shortlease?

Want bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis denken we mee. We hebben een interessante vorm van kortstondige operational lease ontwikkeld. Als ondernemer geniet je met supercar shortlease van die Mercedes AMG-GTC, een Ferrari 458 Spider, een Aston Martin Vanquish en nog bijna 30 andere supercars, tegen gunstige, zakelijke condities.

Voordelen van supercar shortlease

Met het unieke shortlease-aanbod, kan jij die stijlvolle Ferrari FF of krachtige Dodge Challenger Hellcat gerust langer voor de deur zetten. Bij supercar shortlease geniet je met operational lease uitgebreid van een Lamborghini Huracán Spider EVO. Of wat denk je van de stoere, zwarte Lamborghini Urus?

Voor de prijs van slechts een halve week, huur je een vette supercar, inclusief 1000 vrije kilometers, een hele week! En ja, dat kan ook zakelijk. Dit is aftrekbaar voor de belasting en kan als kostenpost meegenomen worden in jouw boekhouding.