Bentley huren

Supercars zijn niet alleen maar razendsnelle, strak geveerde en superlage tweezitters. Luxe, ruimte en comfort zijn ook wel eens heerlijk, toch? En daarvoor kan je een geweldige Bentley huren. Natuurlijk huur je jouw Bentley bij Buena Vida Supercar Verhuur. Want alleen bij Buena Vida in Maassluis weet je zeker dat jij zo’n luxe supercar ook in perfecte staat meekrijgt. Bentley wordt vaak in één adem genoemd met dat andere chique merk, Rolls Royce. Dat is helemaal terecht. Beide merken staan al jaren aan de top van het luxe segment en zijn daarmee absolute supercars. Trouwens, bij Buena Vida kun je ook een schitterende Rolls Royce huren.

Onze Bentleys

Klasse 2
Cilinderinhoud6l
Vermogen626pk
0 tot 100km/h4.6 sec.
Topsnelheid320km/h

Bentley Flying Spur

Bekijken Offerte aanvragen

Een Bentley huren doe je bij Buena Vida!

Misschien wist je het niet, maar Bentley is alweer heel wat jaren eigendom van Volkswagen. En als je nou denkt dat een Bentley een hele dure Volkswagen Passat is, dan zit je gelukkig helemaal mis. Nee, juist door die overname ging er een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor Bentley open. Want Volkswagen verbetert de goede dingen van Bentley en voegt de productie-ervaring en kwaliteitssystemen van een grote autofabrikant toe.

Bij Bentley mogen ze nog steeds de fijnste materialen gebruiken, maar nu nog veel meer. De nieuwste software en infotainmentsystemen, de krachtigste motoren: je vindt ze in elke Bentley. Bovendien mocht Bentley haar model aanbod fors uitbreiden. Met bijvoorbeeld de Bentley Continental GT en GTC, komt het merk heel aardig mee met de sportieve wereldtop. Maar de Bentley Flying Spur die je huurt bij Buena Vida Supercar Verhuur, is een super-de-luxe-top limousine. Normaal alleen voor de Happy Few, maar bij Buena Vida huurt iedereen deze weergaloze slee.

In de prachtige Champagne-kleur en het crème lederen interieur, rij je als een ‘Captain of Industry’ met je gezelschap naar je favoriete restaurant. Mèt of zonder Michelinsterren. Met de krachtige 12 cilindermotor, een boterzacht schakelende automaat en luchtvering heb je net een vliegend tapijt onder je billen. Wie wil er niet eens zo’n Bentley huren?

Over Bentley

Ook Bentley kent al zo’n rijke historie die alleen echte topmerken kenmerkt. Voor Bentley begint deze in 1919 met Walter Owen Bentley. Bentley wil auto’s bouwen die snel zijn en aan races mee kunnen doen.

Daarom is het logisch dat Bentley vanaf het begin al krachtige motoren bouwt. Daarmee winnen ze vanaf de jaren ‘20 meerdere keren de 24 uur van Le Mans. In hun modellen voor het publiek voegen ze hun geweldige luxe toe. Samen met Rolls Royce vormen ze de top van de Engelse auto-industrie. Maar zoals veel Engelse merken, kent ook Bentley een nogal wisselende geschiedenis van ups en downs en verschillende eigenaren.

Echte stabiliteit en nog hogere kwaliteit vindt Bentley met de overname door Volkswagen in 1998. Het merk is nu springlevend en vertegenwoordigt het beste op luxegebied. Wil jij dat ervaren? Ga dan naar Buena Vida in Maassluis en huur nu jouw Bentley.