Supercar Dreamtour

Wil jij op één dag zelf rijden in 5 supercars en meerijden in nog eens 5 supercars? Dus 10 auto’s totaal? Dan is de Buena Vida Dreamtour dé overtreffende trap van een supercar experience. Deze beleving vindt plaats binnen Nederland op 21 april 2024!

Buena Vida Dreamtour, dé supercar beleving

Brullende motoren; acht-, tien-, en twaalf cilinders. Lekker eten en drinken, afterparty met BBQ en een DJ. De hele dag ervaringen delen en lekker discussiëren over welke supercar het gaafst is.

Dit is de ultieme roadtrip voor jou en je partner, vrienden of collega’s. Een hele dag rijden en nog eens rijden. Via rustige wegen, over dijken, langs rivieren. Door pittoreske dorpjes waar je gegarandeerd veel bekijks trekt. Je beleeft alle 10 de supercars voor de volle 100%.

Welke auto’s rijden er?

Stap in de brullende Lamborghini Huracán EVO Spyder en de bloedstollende Ferrari FF V12. Kruip achter het stuur van de razendsnelle Ferrari 458 Spider en de stijlvolle McLaren. Liever Duitse techniek? Regelen we met de Porsche 911 GT3, een circuitauto voor de openbare weg. Geniet van de brute Mercedes AMG GTC. Al is uitwaaien in de gifgroene Audi R8 V10 Spider natuurlijk ook kicken! Ook de enige, origineel in Nederland geleverde Nissan GT-R Nismo gaat mee. Heftig!

De selectie verandert regelmatig. Dus we verrassen je wellicht nog.

Hoe ziet de dag eruit?

De dag begint vanaf 09:00 uur met een kop overheerlijke bonenkoffie in de showroom van Buena Vida in Maassluis. We leggen de belangrijkste zaken over de auto’s uit. Daarna beginnen we aan een mooie route. Fijne landwegen, af en toe snelweg. Zo kan iedereen op en top genieten van de supercars in verschillende situaties.

Halverwege de dag staat er een heerlijke lunch op jullie te wachten op een prominente locatie, waarbij je even tot rust komt en je klaarmaakt voor de tweede fase van de supercar Dreamtour. Want jawel, een hele dag gefocust supercar rijden in zoveel verschillende modellen geeft veel adrenaline maar kost ook de nodige energie.

Rond 17:00 uur arriveren we in Maassluis voor een heerlijk toetje van deze voortreffelijke supercar dreamtour, met een spetterende borrel en een smakelijke BBQ. Deel je ervaringen en indrukken met de andere deelnemers. Nu weet je waar je over praat, als het over supercars gaat. Welke supercar heeft jouw hart gestolen? Misschien vergroot je zelfs je netwerk nog of ontstaan er nieuwe vriendschappen met gelijkgestemde en dezelfde passie delende, leuke deelnemers.

Inschrijven

  • Je kunt je zelfstandig of als duo inschrijven;
  • Je mag om de beurt rijden of meerijden;
  • Je betaalt € 1.500,- per persoon of €2.500,- als duo (dit is normaliter de prijs per dag voor 1 supercar en je beleeft er nu 10) (Prijzen excl. btw);
  • Je hoeft géén borg te betalen;
  • Alles is all-inclusive, zoals brandstof, verzekering, kilometers, lunch, borrel; kortom geheel verzorgd!