supercar Dreamtour

Buena Vida Dreamtour, dé supercar beleving

Wil jij op één dag zelf rijden in 5 supercars en meerijden in nog eens 5 supercars? Dus 10 auto’s totaal? Dan is de Buena Vida Dreamtour dé overtreffende trap van een supercar experience. Deze beleving vindt plaats binnen Nederland op 6 augustus 2023! We verzamelen en eindigen in de showroom van Buena Vida in Maassluis..

Dreamtour Buena Vida

Brullende motoren; acht-, tien-, en twaalf cilinders. Lekker eten en drinken, afterparty met BBQ en een DJ. De hele dag ervaringen delen en lekker discussiëren over welke supercar het gaafst is.

Dit is de ultieme roadtrip voor jou en je partner, vrienden of collega’s. Een hele dag rijden en nog eens rijden. Via rustige wegen, over dijken, langs rivieren. Door pittoreske dorpjes waar je gegarandeerd veel bekijks trekt. Je beleeft alle 10 de supercars voor de volle 100%.

Stap in de brullende Lamborghini Huracán EVO Spyder en de bloedstollende Ferrari FF V12. Kruip achter het stuur van de razendsnelle Ferrari 458 Spider en de stijlvolle McLaren.  Liever Duitse techniek? Regelen we met de Porsche 911 GT3, een circuitauto voor de openbare weg. Geniet van de brute Mercedes AMG-GTS. Al is uitwaaien in de gifgroene Audi R8 V10 Spider natuurlijk ook kicken! Heb jij al eens in een McLaren gereden? Ook de enige, origineel in Nederland geleverde Nissan GTR-Nismo gaat mee. Heftig!

De selectie verandert regelmatig. Dus we verrassen je wellicht nog.

Beleef de Dreamtour met andere autoliefhebbers

De Buena Vida Dreamtour is ideaal met vrienden, als bedrijfsuitje, voor teambuilding, als zakelijk evenement of als een dagje weg met je partner. Benzine door je aderen of niet, dit is de ultieme beleving van knallende pk’s in een gezellige sfeer.

Een geheel verzorgde topdag

De dag begint vanaf 09:00 uur met een kop overheerlijke bonenkoffie in de showroom van Buena Vida in Maassluis. We leggen de belangrijkste zaken over de auto’s uit. Daarna beginnen we aan een mooie route. Fijne landwegen, af en toe snelweg. Zo kan iedereen op en top genieten van de supercars in verschillende situaties. Wist jij dat de Dreamtour is afgeleid van een Amerikaans concept, waarbij maximaal 5 supercars berijdbaar zijn? Wij als kikkerlandje overtreffen dit dubbel en daarbij is de dreamtour een wereldwijd begrip.

Buena Vida teamuitje

Halverwege de dag staat er een heerlijke lunch op jullie te wachten op een prominente locatie, waarbij je even tot rust komt en je klaarmaakt voor de tweede fase van de supercar Dreamtour. Want jawel, een hele dag gefocust supercar rijden in zoveel verschillende modellen geeft veel adrenaline maar kost ook de nodige energie. Rond 17:00 uur arriveren we in Maassluis voor een heerlijk toetje van deze voortreffelijke supercar dreamtour, met een spetterende borrel en een smakelijke BBQ. Deel je ervaringen en indrukken met de andere deelnemers. Nu weet je waar je over praat, als het over supercars gaat. Welke supercar heeft jouw hart gestolen? Misschien vergroot je zelfs je netwerk nog of ontstaan er nieuwe vriendschappen met gelijkgestemde en dezelfde passie delende, leuke deelnemers.

 

Hoe werkt het?

  • Je kunt je zelfstandig of als duo inschrijven;
  • Je mag om de beurt rijden of meerijden;
  • Je betaalt € 1.500,- per persoon of €2.500,- als duo (dit is normaliter de prijs per dag voor 1 supercar en je beleeft er nu 10);
  • Je hoeft géén borg te betalen;
  • Alles is all-inclusive, zoals brandstof, verzekering, kilometers, lunch, borrel; kortom geheel verzorgd!

Boek tijdig want vol=vol

Neem tijdig contact op voor de volgende Dreamtour op 6 augustus 2023! We gaan met 10 supercars ofwel maximaal 20 deelnemers.