Ferrari huren

Ferrari is een Italiaans automerk dat wereldwijd bekend staat om zijn exclusieve en krachtige sportwagens. Echte supercars. In 1947 richtte Enzo Ferrari ‘zijn’ inmiddels legendarische merk op. Want wat een geweldige geschiedenis heeft Ferrari in de autosport en design. Ferrari staat natuurlijk sowieso bekend om zijn iconische rode kleur, het steigerende paard-logo, heerlijke V8- en V12- motoren en fabelachtige prestaties.

Onze Ferrari's

Klasse 4
Cilinderinhoud6.5l
Vermogen830pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid330km/h

Ferrari 296 GTS

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 3
Cilinderinhoud4.5l
Vermogen566pk
0 tot 100km/h3.4 sec.
Topsnelheid320km/h

Ferrari 458

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 2
Cilinderinhoud6.3l
Vermogen661pk
0 tot 100km/h3.7 sec.
Topsnelheid335km/h

Ferrari FF

Bekijken Offerte aanvragen

Een Ferrari huren doe je bij Buena Vida!

Ferrari’s zijn exclusief en duur. Ze worden ook nog eens alleen verkocht aan geselecteerde klanten. Maar bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis kan iedereen in een Ferrari rijden. Met de Ferrari 458 Spyder, de Ferrari 296 GTS en de Ferrari FF hebben wij drie werkelijk schitterende vertegenwoordigers van dit legendarische merk in de verhuur. En jij kan ze huren!

Ferrari is meer dan een supercar. Het is een symbool van passie, prestatie en exclusiviteit. Het merk heeft fans over de hele wereld. Eigenaren delen met elkaar altijd en overal de unieke ervaring van het bezitten en rijden in hun Ferrari.

Ferrari koestert zijn rijke geschiedenis en iconische ontwerpen. Maar de Italianen innoveren ook. De 830 pk van ‘onze’ Ferrari 296 GTS komt uit 6 huiveringwekkend klinkende cilinders, mét een stukje hybride techniek. Kortom, Ferrari blijft een bron van bewondering en inspiratie voor autoliefhebbers en fans van over de hele wereld.

Over Ferrari

De echte geschiedenis van Ferrari begint al in 1929. Enzo Ferrari is een gepassioneerde coureur en autodesigner. In dat jaar richt hij de Scuderia Ferrari op. Dit raceteam doet succesvol mee aan allerlei races en in 1947 vormt Enzo het om tot het automerk Ferrari. Sindsdien heeft Ferrari talloze iconische sportwagens geproduceerd, waaronder de Ferrari 250 GTO, de Ferrari Testarossa en de Ferrari F40.

Ferrari is niet alleen bekend om zijn supercars, maar ook om zijn succesvolle deelname in de Formule 1. Jarenlang is Michael Schumacher hét grote boegbeeld. Totdat een ski-ongeluk daar helaas een einde aan maakt. Ferrari heeft in totaal 16 constructeurstitels en 15 coureurstitels gewonnen. Het is daarmee nog altijd een van de succesvolste teams in de geschiedenis van de Formule 1.