Porsche huren

Is een Porsche huren leuk? Dat hoef je aan niemand twee keer te vragen. Want wie wil er niet in een Porsche rijden? Maar ja, hoeveel mensen die hun Porsche uit willen lenen, ken je? Nou, gelukkig is dat ook helemaal niet nodig want de coolste Porsche huur je gewoon bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis. Porsche heeft, zeker met haar beroemde 911-modellen, al ruim 60 jaar een onweerstaanbare aantrekkingskracht op elke petrolhead. Ok, je ziet een Porsche vaker rijden dan een Ferrari, Lamborghini of McLaren, maar voor echte puristen is en blijft een Porsche de ultieme supercar. Waarom? Omdat ie gewoon zo absurd akelig goed is. Omdat je er na een dagje stevig boenderen op Zandvoort probleemloos mee naar de supermarkt rijdt. Wil je dat onweerstaanbare ook eens ervaren, dan moet je echt een Porsche huren.

Onze Porsches

Klasse 1
Cilinderinhoud3.8l
Vermogen475pk
0 tot 100km/h3.4 sec.
Topsnelheid318km/h

Porsche 911 GT3

Bekijken Offerte aanvragen

Een Porsche huren doe je bij Buena Vida!

Porsche roept niet voor niks zoveel emoties op. Het topmodel, de Porsche 911, is over een periode van ruim 60 jaar fijngeslepen tot de stralende diamant die wereldwijd in het middelpunt staat van talloze bewonderaars. De gestroomlijnde carrosserie is heerlijk tijdloos. En wat een kracht straalt zo’n 911 uit. De minimalistische lijnen, gewelfde flanken en de brede heupen. Wat een dynamiek.

Met een Porsche huur je een kunstwerk op wielen. De auto is de perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit. Dat is van binnen niet anders. Alles klopt gewoon. De zit achter het stevige dikke stuur is lekker laag en de bediening gaat als vanzelf. Elk knopje en schuifje is hoogwaardig afgewerkt en zit precies waar je het verwacht. In een sfeer van luxe en comfort rijd je weg met een waar superkanon onder je billen.

Want rijden in een Porsche is zó tof! Een Porsche trek je aan. Zodra je wegrijdt en gas geeft, voel je je één met de techniek. Bij Buena Vida huur je zelfs een echte Porsche 911 GT3, een hardcore adrenaline-booster van jewelste. Dit bommetje heeft natuurlijk de befaamde 6 cilinder boxermotor achterin liggen. En met het gehuil van een hese F16-straaljager zit je in goed 3 seconden al op de 100. En dan het bochtenwerk… bizar! Alleen met een Porsche kom je zo dicht bij de absolute perfectie in prestaties.

Over Porsche

Om de populariteit van Porsche onder de benzine-puristen te begrijpen, gaan we terug in de geschiedenis. Oprichter Ferdinand Porsche richtte zich op de racerij. Met -tig overwinningen en kampioenschappen werd Porsche een grootheid in de autosport en is dat vandaag de dag nog altijd. Het race-DNA was ook de basis voor de 911, die in 1963 het levenslicht zag.

De Porsche 911 is een absoluut icoon en wordt al generaties lang bewonderd door fans en concurrenten over de hele wereld. Alleen al daarom wil je een Porsche gewoon een keer huren. Je móet erin gereden hebben. En nu dat bij Buena Vida ook nog eens in die brute Porsche 911 GT3 kan, waar wacht je dan nog op? Grijp die kans en maak een afspraak in onze showroom in Maassluis. De koffie staat klaar, net als onze enthousiaste adviseur. Stap in de GT3 en huur deze Porsche voor een paar uur, een absolute topdag of superweekend met je partner. Zien we je?