Lamborghini huren

Lamborghini bouwt geweldige supercars. Met agressieve, scherpe lijnen. Wie van jullie had er geen poster van de Countach of de Diablo boven zijn bed? De supercars van Lamborghini zijn helaas voor weinig mensen bereikbaar. Maar waarom zou je dat willen? Bij Buena Vida Supercars in Maassluis kun je heel makkelijk een Lamborghini huren. En wij houden deze in perfecte showroom-conditie. Instappen, wegrijden en genieten, dat is waar Buena Vida Supercar Verhuur voor staat. En guess what? Buena Vida Supercar Verhuur heeft er genoeg klaarstaan. Kom naar onze prachtige showroom in Maassluis en bekijk de open Lamborghini Huracan EVO Spider, de strakke Huracan LP-610, de waanzinnige, 740 pk sterke, Aventador én de dreigende diepzwarte Urus. Een Lamborghini moet je een keer huren. We leggen graag uit waarom.

Onze Lamborghini's

Klasse 2
Cilinderinhoud4l
Vermogen650pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid305km/h

Lamborghini Urus

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 5
Cilinderinhoud6.2l
Vermogen740pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid350km/h

Lamborghini Aventador S

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 4
Cilinderinhoud5.2l
Vermogen640pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid325km/h

Lamborghini Huracan Evo

Bekijken Offerte aanvragen

Een Lamborghini huren doe je bij Buena Vida!

Een Lamborghini herken je van veraf. Een gemener kijkende supercar vind je niet snel. Maar mocht je het niet meteen zien, dan hoor je die geweldige, brullende V8, huilende V10 of agressieve V12 boven alles uit. Wat een druktemakers. Maar zó kicken!

De meeste liefhebbers weten het wel. Lamborghini is al jaren eigendom van Audi. Verderop lees je hoe dat zit. Die overname doet Lamborghini goed. De unieke Italiaanse ontwerpen met hun briljante motoren blijven, maar alles in het interieur straalt nu ook die absolute topkwaliteit uit. Met dank aan de Duitsers. Want de verkoop is sterk toegenomen en Lamborghini krijgt zelfs de ruimte om een SUV-supercar te ontwikkelen; de 650 pk sterke Urus. Wat een bruut ding is dát zeg!

Natuurlijk is Lamborghini een rivaal voor Ferrari. Maar beide merken zijn het neusje van de zalm als het op puur Italiaanse sportauto’s gaat. Beiden mikken op een ander publiek, waardoor ze prima naast elkaar bestaan. Ze werken zelfs samen bij sommige ontwikkelingen. Maar de echte rivaliteit zit stiekem nog wel diep. Hoe komt dat?

Over Lamborghini

Oprichter Ferruccio Lamborghini is eigenlijk tractorbouwer. En rijdt Ferrari. Tenminste, tot hij ruzie krijgt met Enzo Ferrari. Ferruccio is ontevreden over de koppeling in zijn auto, maar Enzo kan niet zo goed tegen kritiek. Lamborghini kan maar beter tractoren blijven bouwen. Dan bouwt Ferruccio zelf maar een auto, de Lamborghini 350 GT. Die is meteen zo goed, dat ook Lamborghini een grote reputatie krijgt als fabrikant van high-end sportwagens.

Eén van Lamborghini’s meest iconische modellen is de Miura uit 1966. Heb je die per ongeluk in je garage geparkeerd, dan is deze miljoenen waard. Maar ook in de jaren daarna maakt Lamborghini legendarische modellen. Denk aan die Countach boven je bed. Helaas, financieel gaat het een stuk minder goed. En dan komt Audi. De hele autowereld houdt de adem in of die nuchtere, zakelijke Duitsers de Italiaanse flair kunnen voortzetten. En die doen het! Ze maken de briljante Gallardo, het begin van een reeks waanzinnige supercars. En jij kan deze Lamborghini’s bij Buena Vida huren!