Lamborghini Urus huren

De Urus wordt aangedreven door een machtige 4 liter V8 met 650 pk. Goeiemorgen! In 3,6 seconden katapuliseer je jezelf naar de 100 kilometergrens. Da’s eng snel en sneller dan elke concurrent. Dit alles doet de auto met groot gemak. Schakelen doe je natuurlijk niet zelf, hoewel het wel kan. Op de brede 22 inch velgen toren je boven de meeste medeweggebruikers uit en geniet je van een schitterend Italiaans interieur met veel leer en leuke multimedia – snufjes. Ben je de klanken van de heerlijke V8 even zat, dan neemt de audiofiele muziekinstallatie het dankbaar over.

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl btw en brandstof

Prijs per uur Kilometervrij € 200,-
Prijs per dag (10:00 tot 18:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 1.000,-
Prijs per dag (10:00 tot 0:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 1.500,-
Prijs per dag (24 uur) Kilometervrij € 2.000,-
Prijs per weekend Kilometervrij € 3.000,-
Prijs per week Kilometervrij € 4.000,-
Borgsom Alleen verplicht bij zelfstandig rijden € 1.500,-
Meerprijs per kilometer Alleen bij overschrijding van contract € 2,-
Verzekering 18 t/m 24 jaar € 200,-
Verzekering Vanaf 25 jaar € 100,-

Opties

Haal- en brengservice Vanaf €50,- € 2,50 per kilometer
Chauffeur € 50,- per uur

De Lamborghini Urus is zo’n beetje de ultieme SUV en hij wordt ook wel de ‘Super Sports Utility Vehicle’ genoemd.. Maar dat vonden we te lang.. Dit is de eerste SUV die Lamborghini heeft geproduceerd en het is echt een geweldige auto om te zien. Maar dat is niet alles: de Urus is ook nog eens een genot om in te rijden. Met zijn krachtige motor en aerodynamische design is deze auto een unieke combinatie van luxe, sportiviteit en functionaliteit. Het is dan ook niet gek dat autoliefhebbers deze bijzondere en opvallende SUV graag willen rijden. Bij Buena Vida Supercars kun je de Lamborghini Urus huren en dat is zeker de moeite waard als je op zoek bent naar een exclusieve auto maar tegelijk hoog wilt zitten en graag in SUV’s rijdt. Vrijwel elk zichzelf respecterend automerk, heeft minimaal één SUV in het programma. De fabrikanten van supersportwagens hebben lang geaarzeld. Een sportwagen associeer je nu eenmaal meteen met snel, laag en breed.

De eerste supercar SUV huren

Toch kwam Porsche voorzichtig met de Cayenne. Een groot succes. Bij Lamborghini duurde dit nog tot 2018. Maar als dit Italiaanse luxe-topmerk iets doet, dan kan je wat bijzonders verwachten. Denk aan de iconische Lamborghini Countach uit de jaren ‘80. Menig brave huisvader had er als jongetje een poster van boven z’n bed. Ook de asfalt verslindende Diablo was bijzonder. Inmiddels behoren de Huracán en Aventador tot de absolute supercar top. Mét of zonder dak. Buena Vida heeft ook díe modellen in het verhuur programma. De Lamborghini Urus huren doe je bij Buena Vida Supercars.

Lamborghini Urus huren in Nederland of België

Dé über-SUV van Lamborghini heet ‘Urus’. Lamborghini spreekt trouwens zelf liever over Super Sports Utility Vehicle. Een SSUV dus, die niet alleen mega-indrukwekkend is, maar ook geweldig rijdt. Je moet met een bijzonder heftige sportauto komen om de dreigende, diepzwarte Urus uit je binnenspiegel kwijt te raken. Het is ook niet onlogisch dat mensen hun Lamborghini Urus huren bij Buena Vida, wij leveren de Lamborghini bij iedere verhuur bijna als nieuw aan.

Stap in dit kanon en druk de startknop in. Bij Lamborghini is dat een soort vuurknop van een gevechtsvliegtuig. Net Top Gun! Cool!

Bekijk de Lamborghini Urus in 360°

De beleving start hier!

Voor iOS gebruikers: je notificatiegeluid moet aan staan om de geluiden te horen.

Vermogen

650pk

Cilinderinhoud

4l

0-100 km/h

3.6 sec

Topsnelheid

305km/h

Bouwjaar

2018

Prijsklasse

Klasse 2

Andere Lamborghini's

Klasse 5
Cilinderinhoud6.2l
Vermogen740pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid350km/h

Lamborghini Aventador S

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 4
Cilinderinhoud5.2l
Vermogen640pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid325km/h

Lamborghini Huracan Evo

Bekijken Offerte aanvragen