Ford huren

Mensen die een Ford huren bij Buena Vida Supercar Verhuur, komen niet voor een compacte auto of middenklasser van dit merk. Nee, zij komen voor de supercars die Ford heeft. Een brute Ford Mustang, de imposante Ford F-150 Pick-up of de absolute top, onze Ford GT40 Supercharged. In onze showroom in Maassluis kan iedereen een hele vette Ford-supercar huren. Met een supercar van Ford heb je een razendsnelle, maar vooral brute supercar onder je kont. Want wie wordt er niet wild van de gorgelende V8-sound van een Ford Mustang? Een Ford huren kan op die manier heel speciaal zijn. Zeker wanneer je die Ford bij Buena Vida huurt.

Onze Fords

Klasse 1
Vermogen560pk
0 tot 100km/h4.5 sec.
Topsnelheid180km/h

Ford F-150 Lightning

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 5
Cilinderinhoud5.4l
Vermogen558pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid345km/h

Ford GT Cars Edition

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 5
Cilinderinhoud5.4l
Vermogen558pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid345km/h

Ford GT (beschikbaar in Cars editie)

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud3.7l
Vermogen305pk
0 tot 100km/h6.2 sec.
Topsnelheid252km/h

Ford Mustang

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud3.5l
Vermogen370pk
0 tot 100km/h16.2 sec.
Topsnelheid172km/h

Ford F150

Bekijken Offerte aanvragen

Een Ford huren doe je bij Buena Vida!

Een dikke Ford huren bij Buena Vida kan voor elke gelegenheid. Wil jij een keer echt ‘King of the Road’ zijn? Huur dan de Ford F-150. Wereldwijd is dit de bestverkochte pick-up truck van Ford, maar in ons kleine Nederland val je er nogal mee op. Je kijkt wel heerlijk over je medeweggebruikers heen en degradeert andere auto’s tot kleine dinky toys. Deze Ford is ook helemaal top voor een weekend weg met je maten. Neem makkelijk alles mee wat je nodig hebt en hup, wegwezen.

En wie kent er niet de iconische Ford Mustang? Al sinds 1964 vertegenwoordigt deze Muscle Car ‘The American Dream’ op wielen. Dit is jouw ultieme roadtrip-vriend. Huur deze Ford in Maassluis, gooi het dak open en maak er het tofste weekend van dat je maar kunt bedenken.

Wil je een Ford huren, maar dan meteen wel de meest extreme supercar die het merk in huis heeft? Bij Buena Vida huur je een Ford die z’n weerga niet kent. Want wij hebben de extreme Ford GT in de collectie. Een remake van de beroemde en Le Mans-winnende race-auto van Ford uit de jaren ‘60. Enkele jaren geleden was dit dé supercar waar de wereld naar uitkeek. Bij Buena Vida kun je deze Ford nu gewoon huren. Zit je eenmaal in deze ultra lage supercar, dan vergeet je alles en iedereen om je heen. Je voelt niks anders meer dan pure adrenaline. Nog wekenlang.

Over Ford

Bij Ford begon het allemaal vanaf 1903 met de beroemde T-Ford. Eigenaar Henry Ford was de eerste die auto’s aan de lopende band wilde maken voor een breed publiek. Hetzelfde model in één kleur. Of, zoals Henry zei: “Je kan de T-Ford in elke kleur bestellen, zolang het maar zwart is.” Zo veranderde Ford de auto-industrie en werden auto’s bereikbaar voor de gewone man.

Maar naast praktische gezinsbakken, heeft Ford altijd super coole auto’s gemaakt. Want ach, die Ford Mustang…. wat een klapper was dat. Compact, sportief en krachtig. Met een dikke V8 en relatief betaalbaar. Het is niet voor niks dat Ford zich voor de huidige Mustangs weer heeft laten inspireren door de eerste beroemde generatie.

Wil jij ook eens een echt dikke Ford huren? Bij Buena Vida staan ze glimmend gepoetst voor je klaar. Maak nu jouw afspraak in de showroom in Maassluis. De koffie wacht op je!