Ford Mustang Shelby GT350 huren

Ben jij klaar voor deze brute Amerikaan? Ontdek de Shelby GT350. Deze unieke V8 met 500pk sterke motor is een écht beest.
Ford Mustang Shelby GT350 huren bij Buena Vida

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl btw en brandstof

Prijs per uur Kilometervrij € 200,-
Prijs per dag (10:00 tot 18:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 1.000,-
Prijs per dag (10:00 tot 0:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 1.500,-
Prijs per dag (24 uur) Kilometervrij € 2.000,-
Prijs per weekend Kilometervrij € 3.000,-
Borgsom Alleen verplicht bij zelfstandig rijden € 1.500,-
Meerprijs per kilometer Alleen bij overschrijding van contract € 2,-
Verzekering 18 t/m 24 jaar € 200,-
Verzekering Vanaf 25 jaar € 100,-

Opties

Haal- en brengservice Vanaf €50,- € 2,50 per kilometer
Chauffeur € 50,- per uur

Ford Mustang Shelby GT350 huren. De brute Amerikaan

Wil jij eens een echte Ford Mustang Shelby huren? Dat kan bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis. We hebben het hier over de moderne versie van het Amerikaanse icoon uit de jaren ‘60. De Mustang werd een hype, net als de Chevrolet Camaro en de Dodge Challenger. Helaas, door de oliecrisis in 1973 verdwenen deze spierbundels uit het straatbeeld. De Ford Mustang Shelby GT350 huren en heb je niets met de Chevrolet of de Dodge? Blijf dan op deze pagina, want we willen je nog veel meer vertellen over deze krachtpatser.

Tot begin deze eeuw. Ford goot de klassieke lijnen in een modern jasje. Mét opnieuw veel paardekrachten. Hier wil je mee op die langgekoesterde wens van jouw roadtrip. Trouwens bij Buena Vida kun je ook de nieuwe versies van de Chevrolet Camaro Cabriolet en de Dodge Challenger huren.

Een echte Shelby is en blijft een collectors-item

Eigenlijk moeten we ‘Ford Mustang’ hier weglaten. Want nergens op of in dit monster vind je die naam terug. Ok, op de motor een klein Ford-logo. That’s it. Caroll Shelby was een Amerikaanse coureur en ontwerper van auto’s. Een legende. Hij ontwikkelde de Shelby’s in samenwerking met Ford en op basis van Fords. Exclusieve top-producten. Klassieke Shelby’s worden niet onder de euroton aangeboden. Ook aan de nieuwe generatie Shelby’s heeft Caroll weer bijgedragen tot aan zijn dood in 2012.

De Shelby GT350 huren. Ideaal voor de echte purist

Een Ford Mustang Shelby huren is niet voor doetjes. Je moet van een beetje werken houden om de volle 500 pk los te kunnen laten. Het cijfer 350 staat voor ‘cubic inches’, de inhoud van het motorblok. Amerikanen houden nou eenmaal van hun eigen maten en gewichten. Wat deze Shelby extra bijzonder maakt? De ruige, atmosferische 5,2 liter V8 is aan de achterwielen gekoppeld via een handgeschakelde zesbak. Vet! Je moet ‘ouderwets’ schakelen en koppelen. Maar dát wil je bij deze Shelby echt wel!

Zit je in de Shelby, dan wil je er niet meer uit

Rijden met het geluid van een aanzwellende orkaan is al een belevenis op zich. En rijden doet een Shelby GT350 nog even een stuk scherper dan z’n Mustang-broer. Deze ideale ‘boulevard cruiser’ valt op door de bijzondere kleurstelling. Het krijt-achtige wit in combinatie met de diepblauwe sportieve GT-striping en de zwarte accenten geven een werkelijk fantastische uitstraling. Of je er zo mee van de dragstrip komt. Een Shelby is absoluut een ego-booster van jewelste.

Ford Mustang Shelby GT350 huren bij Buena Vida?

Altijd al eens met een Ford Mustang op pad gewild? Huur dan deze Shelby GT350. Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis maakt het voor iedereen mogelijk. Voor een uur, een dag, een weekend of een speciale vakantie. Bij Buena Vida kan het allemaal!

Bij Buena Vida huur je supercars in perfecte staat

Als het rijden in zo’n exclusieve supercar jouw droom is, huur er dan wel één van perfecte kwaliteit. Wij houden onze auto’s in absolute topconditie omdat we willen dat jij een zorgeloze belevenis hebt voor je geld. Ook deze Shelby verkeert daarom in nieuwstaat.

Ervaar bij Buena Vida nu zelf 500 pk aan pure atmosferische V8-power. Krijg een adrenalinekick die zeker een week aanhoudt. Cruise over mooie binnenwegen en dijken. Pik een rustig stukje snelweg. Zet de Shelby voor een terras. Aan gespreksstof geen gebrek. Leuk toch?

Huur de Ford Mustang Shelby GT350!

Dit soort dikke Muscle Cars op benzine verdwijnen langzaam uit het straatbeeld. Deze fijne Shelby GT350 wordt sinds eind 2020 niet meer gemaakt. Huur deze echte Shelby nu het nog kan.

Kom naar Maassluis. In onze royale showroom vind je ook onze andere exclusieve supercars. Bijvoorbeeld een Ford GT-40 en meerdere Ferrari’s en Lamborghini’s. Of stap eens in een Mercedes AMG GTC, een McLaren of de spectaculaire Porsche 911 GT3. Allemaal unieke auto’s voor zomaar een enerverende rit of misschien wel voor de mooiste dag van je leven. Onze adviseur staat enthousiast voor je klaar. Maak een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar!

Bekijk de Ford Mustang Shelby GT350 in 360°

De beleving start hier!

Voor iOS gebruikers: je notificatiegeluid moet aan staan om de geluiden te horen.

Vermogen

533pk

Cilinderinhoud

5.2l

0-100 km/h

4.9 sec

Topsnelheid

250km/h

Bouwjaar

2020

Prijsklasse

Klasse 2

Andere auto's in deze klasse

Klasse 2
Cilinderinhoud4l
Vermogen720pk
0 tot 100km/h2.9 sec.
Topsnelheid341km/h

Mclaren 720s

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 2
Cilinderinhoud4l
Vermogen650pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid305km/h

Lamborghini Urus

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 2
Cilinderinhoud5.2l
Vermogen540pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid318km/h

Audi R8

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 2
Cilinderinhoud6.8l
Vermogen460pk
0 tot 100km/h5.6 sec.
Topsnelheid240km/h

Rolls-Royce Phantom

Bekijken Offerte aanvragen