Ford F-150 Lightning huren

De Ford F-150 Lightning. Stijlvolle luxe gecombineerd met moderne elektrische kracht. Een vernieuwde Amerikaanse legende. Hoewel de F-serie al sinds 1948 bestaat, markeert de Lightning een spannend nieuw tijdperk. Een bewijs van grootse innovatie. Letterlijk. Amerikanen houden van groot, krachtig en luxe, en deze elektrische variant van de stoere terreinbeul biedt dat allemaal, samen met een groenere, emissievrije rijervaring.

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl btw en brandstof

Prijs per uur Kilometervrij € 100,-
Prijs per dag (10:00 tot 18:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 500,-
Prijs per dag (10:00 tot 0:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 750,-
Prijs per dag (24 uur) Kilometervrij € 1.000,-
Borgsom Alleen verplicht bij zelfstandig rijden € 1.000,-
Meerprijs per kilometer Alleen bij overschrijding van contract € 1,-
Verzekering 18 t/m 24 jaar € 200,-
Verzekering Vanaf 25 jaar € 100,-

Opties

Haal- en brengservice Vanaf €50,- € 2,50 per kilometer
Chauffeur € 50,- per uur

Kopen

Interesse in deze adembenemende Ford F-150 Lightning? Neem voor een exclusieve bezichtiging of meer informatie contact met ons op, en ervaar zelf de luxe en kracht van deze unieke auto.

De verkoopprijs is: € 125.000,-

Elektrische kracht in een robuust jasje

De toekomst is hier en komt deze keer met een elektrische ‘brul’. Maak kennis met onze Ford F-150 Lightning, het jongere, duurzamere broertje van de F-150 Platinum. Dezelfde stoere uitstraling, maar dan met een knipoog naar een groenere toekomst. Want bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis houden we niet alleen van kracht en luxe; we hebben ook oog voor duurzaamheid.

Maar is dat wel wat, een elektrische F-150? Nou, ehh jaa! Wij snappen inmiddels wel dat deze Ford zo’n beetje over de hele wereld is uitverkocht. En dat begon in de USA zelf. Amerikanen die zó massaal een elektrische versie van hún best gewaardeerde pick-up omarmen? Wow! We geven het niet graag toe, maar inderdaad vergeet je de V8 al snel.

Zeg ‘ja’ tegen de F-150 Lightning op jouw trouwdag

Trouwen met een groen geweten? Met de F-150 Lightning maak je een grootse én duurzame entree. Hij komt in rust voorrijden, maar zet een statement neer van jewelste. Je wilt opvallen? Nou, met de Lightning doe je dat op de best mogelijke manier. De ruimte in de cabine zorgt ervoor dat jij en je partner moeiteloos in jullie chique outfits kunnen instappen en er is zelfs genoeg ruimte voor je bruidsmeisjes en -jongetjes.

Voor de avonturiers: op naar het onbekende!

Met deze elektrische gigant zijn zelfs de meest ambitieuze roadtrips een fluitje van een cent. Of je nu een surfweekend met je vrienden plant of een meerdaagse campingtrip met het gezin, de Ford F-150 Lightning heeft altijd ruimte. En met de stevige actieradius hoef je je geen zorgen te maken over waar de dichtstbijzijnde laadpaal is. Ok, je houdt van avontuur, maar een beetje veilig gevoel is toch wel lekker. Met camera’s rondom en sensoren die je tijdig waarschuwen, rijd je met een gerust hart in dit toch wel forse voertuig.

De Ford F-150 Lightning, een groene reus vol luxe

Gooi al je vooroordelen over elektrische voertuigen maar overboord. Deze F-150 Lightning is uitgerust met alle luxe die je verwacht. We hebben het over premium lederen stoelen, een geavanceerd 15,5” infotainmentsysteem, high-tech audiosysteem en uiteraard Apple CarPlay. En met dik 560 elektrische pk’s onder de motorkap is hij allesbehalve een slak op de weg. Vergeet die oude V8; dit is de F150-krachtbron van de toekomst.

Kijk, Buena Vida heeft natuurlijk een ontembare passie voor dikke V8’s en alles daarboven. Sorry, dat zit nu eenmaal in onze genen. Maar waar we in onze bedrijfsvoering tegelijk duurzamer kunnen worden, doen we dat. De Ford F-150 Lightning gebruiken we namelijk ook zelf om jouw supercar bij je voor de deur te bezorgen. En nee, dat hoeft niet per sé met een dikke V8 voor die aanhanger.

Bezoek Buena Vida in Maassluis voor de Ford F-150 Lightning

Ben je al overtuigd? We snappen het als je deze elektrische krachtpatser met eigen ogen wilt zien. Maak een afspraak met onze adviseur en kom langs in Maassluis. Hij laat je graag de ins en outs zien van dit unieke voertuig en natuurlijk de rest van ons indrukwekkende aanbod. Onder het genot van een bakje koffie, uiteraard.

Huur nu de Ford F-150 Lightning

De Ford F-150 Lightning van Buena Vida Supercar Verhuur is een pick-up die niet alleen groot, maar ook groots is. Met de F-150 Lightning zet je een stap naar de toekomst, zonder in te leveren op kracht of luxe. Pak die kans en ervaar zelf wat elektrische power met je kan doen!

Voor iOS gebruikers: je notificatiegeluid moet aan staan om de geluiden te horen.

Vermogen

560pk

Cilinderinhoud

0l

0-100 km/h

4.5 sec

Topsnelheid

180km/h

Bouwjaar

2023

Prijsklasse

Klasse 1

Andere Fords

Klasse 5
Cilinderinhoud5.4l
Vermogen558pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid345km/h

Ford GT Cars Edition

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 5
Cilinderinhoud5.4l
Vermogen558pk
0 tot 100km/h3.6 sec.
Topsnelheid345km/h

Ford GT (beschikbaar in Cars editie)

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud3.5l
Vermogen370pk
0 tot 100km/h16.2 sec.
Topsnelheid172km/h

Ford F150

Bekijken Offerte aanvragen
Klasse 1
Cilinderinhoud3.7l
Vermogen305pk
0 tot 100km/h6.2 sec.
Topsnelheid252km/h

Ford Mustang

Bekijken Offerte aanvragen