Trouwfoto’s & video

Trouwfoto’s, trouwoutfit, trouwlocatie en trouwauto zijn belangrijke succesfactoren voor jullie huwelijksdag. De keuze voor een trouwfotograaf of videograaf is daarbij misschien wel de moeilijkste.

Een trouwauto staat altijd op de beelden

De supercars van Buena Vida figureren in menig videoclip. Veel fotografen hebben onze Ferrari’s, Aston Martins, Lamborghini’s en Porsche’s op beeld vastgelegd. Voor bedrijfsdoeleinden, promoties en natuurlijk huwelijken. Buena Vida Supercar Verhuur kent daardoor goede trouwfotografen en -videografen.

Trouwauto huren totaalpakket

Wat is belangrijk bij de keuze van een trouwfotograaf?

Het allerbelangrijkste is dat de fotograaf jullie echt begrijpt. Hij of zij moet zich moeiteloos in jullie kunnen inleven en dus oprechte interesse hebben in jullie en je trouwdag. Een goede ‘klik’ met een fotograaf is onmisbaar.

Vervolgens wil je natuurlijk wat werk zien. Past de stijl van de fotograaf bij jullie? Een goede fotograaf is niet altijd een goede videograaf. En andersom. Bedenk dus goed waar de nadruk ligt. Laat het budget het toe, kies dan voor twee professionals. Beiden kunnen dan hun focus houden.

Trouwauto en trouwfoto’s

Buena Vida Supercar Verhuur denkt graag mee bij de afstemming tussen fotolocatie en de best passende auto. Niet elke auto leent zich om vast te leggen in alle situaties. Onze Mercedes G63 AMG gaat moeiteloos mee het strand op of de duinen in. Doe je dat met een Ferrari, dan loopt dat niet zo goed af. Ook een Lamborghini, McLaren en Porsche blijven liever op een harde ondergrond doordat ze ontzettend laag op de weg liggen. Met de Rolls Royce, de Bentley en onze Aston Martin kan je een stevig grasveld op.

Trouwauto huren met chauffeur

‘Onze’ fotografen kennen de grenzen

Veel fotografen kennen onze supercars. Ze weten hoe deze het best tot hun recht komen op beeld. Die ervaring nemen ze graag mee bij jullie trouwreportage. Zo weet je zeker dat de beelden net even specialer zijn.

Heb je zelf al een fotograaf en weet je precies wat je wilt, dan maakt Buena Vida graag kennis zodat we de fotograaf optimaal kunnen ondersteunen bij de trouwfoto’s waarop een supercar voorkomt.

Buena Vida Supercar Verhuur kent in elk geval twee geweldige professionals voor video en foto’s. Sheryl en Lebo Akatio. Zij hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen en ook veel klanten van Buena Vida super tevreden gemaakt. Interesse? We brengen je graag met hen in contact!

Trouwauto huren totaalpakket

Sheryl Akatio

Fotograaf

Lebo Akatio

Videograaf

Trouwauto huren totaalpakket