Supercar huren

Huur jouw droomauto bij Buena Vida

In ons land is slechts een klein percentage van de inwoners in staat om een eigen supercar aan te schaffen. Laat staan te onderhouden. Maar waarom zou je dat willen? Je huurt jouw droomauto namelijk heel makkelijk bij Buena Vida Supercar Verhuur. Voor een uur, een dag, een weekend of bijvoorbeeld je vakantie. Als liefhebbers van supercars is het voor ons een ware droom om dit mogelijk te maken voor jou als liefhebber.

Bekijk ons assortiment

Een schitterende collectie van exclusieve topmerken!

 

Wij doen dit samen met u!

Wij kopen en onderhouden de supercars. Jij kunt ervan genieten tegen een gering bedrag in vergelijking met de waarde van deze bijzondere objecten. Hoe mooi is dat? Zaken zoals onderhoud, afschrijving, stalling, verzekering en nog niet te spreken over de welbekende kwaaltjes bij onze gewilde Italiaanse meesterwerken. Kortom, het is en blijft genieten met ons ruime en afwisselende aanbod van supercars! Dat is wat Buena Vida voor jou mogelijk maakt en jij weer voor ons.

Boek nu jouw Supercar Experience

Samen met een ervaren instructeur ga jij een vol uur genieten van alles wat ‘jouw’ supercar in huis heeft en niet te vergeten, onder de motorkap. Wedden dat jij er niet meer over uitgepraat raakt?

Deze supercar-beleving is ook perfect als cadeau voor je partner, familie of vriend. Zowel privé als zakelijk het perfecte uitje. Je weet zeker dat jij de ontvanger een unieke en onvergetelijke ervaring bezorgt. De Supercar Experience van Buena Vida kent meerdere klassen waarin de supercars zijn ingedeeld. Hierdoor is er voor elk budget een gave supercar beschikbaar.

Supercar experience

Al vanaf 300 euro per uur voel jij de power van een dikke sportauto onder je rechtervoet

Supercar experience

Al vanaf 300 euro per uur voel jij de power van een dikke sportauto onder je rechtervoet

Boek nu jouw Supercar Experience

Samen met een ervaren instructeur ga jij een vol uur genieten van alles wat de gewenste supercar in huis heeft en niet te vergeten onder de motorkap. Wedden dat jij er niet meer over uitgepraat raakt?

Deze supercar-beleving is ook perfect als cadeau voor je partner, familie of vriend. Zowel privé als zakelijk het perfecte uitje. Je weet zeker dat jij de ontvanger een unieke en onvergetelijke ervaring bezorgt. De Supercar Experience van Buena Vida kent meerdere klassen, waarin de supercars zijn ingedeeld. Hierdoor is er voor elk budget een gave supercar beschikbaar.

Supercar foto & video

Buena Vida Supercar Verhuur is trotse partner voor exclusieve auto’s van Spinnin’ Records, Paperclips, Zonamo Underground of TV Producenten zoals Endemol-Shine, Talpa en RTL. Ook kiezen verschillende platenlabels voor een supercar uit ons assortiment voor videoclips. Wij plannen zorgvuldig en verhuren de supercars voor €100,- per kwartier, ongeacht de klasse. 

Supercar weekend of vakantie

Supercar weekend of vakantie

Weekendje weg

Ga lekker touren met je partner, kies een fijn hotel en maak er een onvergetelijk roadtrip van.

Supercar vakantie

Buena Vida heeft een speciaal vakantie-arrangement. Bepaal jouw ideale route via de mooiste wegen die Europa kent. Puur genieten, zonder zorgen.

“Choose the brand that matches your character”

McLaren Buena Vida
Ferrari Buena Vida
Rolls royce Buena vida
Lamborghini logo
Bentley logo
Aston Martin logo
Mercedes Benz Logo

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.