Supercar huren

Je huurt jouw droomauto heel makkelijk bij Buena Vida Supercar Verhuur. Jouw supercar huren voor een uur, een dag, een weekend, trouwerij of bijvoorbeeld je vakantie. Ontdek onze Ferrari’s, Porsches, Maserati’s, Mercedessen, Mclarens, Lamborghini’s en nog veel meer.

Huur jouw droomauto bij Buena Vida

In ons land is slechts een klein percentage van de inwoners in staat om een eigen supercar aan te schaffen. Laat staan te onderhouden. Maar waarom zou je dat willen? Je huurt jouw droomauto namelijk heel makkelijk bij Buena Vida Supercar Verhuur. Voor een uur, een dag, een weekend of bijvoorbeeld je vakantie. Als liefhebbers van supercars is het voor ons een ware droom om dit mogelijk te maken voor jou als liefhebber. Een supercar huren doe je vanwege de enorme passie, die hebben wij als geen ander. Ontdek ons wagenpark en iedere supercar die wij hebben.

Gele Lamborghini Aventador S supercar
Witte Mclaren met zwarte velgen en blauwe remschijven

Supercar huren doen we samen

Wij kopen en onderhouden de supercars. Jij kunt ervan genieten tegen een gering bedrag in vergelijking met de waarde van deze bijzondere objecten. Hoe mooi is dat? Zaken zoals onderhoud, afschrijving, stalling, verzekering en nog niet te spreken over de welbekende kwaaltjes bij onze gewilde Italiaanse meesterwerken. Kortom, het is en blijft genieten met ons ruime en afwisselende aanbod van supercars! Dat is wat Buena Vida voor jou mogelijk maakt en jij weer voor ons.

Boek nu jouw Supercar Experience

Samen met een ervaren instructeur ga jij een vol uur genieten van alles wat ‘jouw’ supercar in huis heeft en niet te vergeten, onder de motorkap. Wedden dat jij er niet meer over uitgepraat raakt?

Deze supercar-beleving is ook perfect als cadeau voor je partner, familie of vriend. Zowel privé als zakelijk het perfecte uitje. Je weet zeker dat jij de ontvanger een unieke en onvergetelijke ervaring bezorgt. De Supercar Experience van Buena Vida kent meerdere klassen waarin de supercars zijn ingedeeld. Hierdoor is er voor elk budget een gave supercar beschikbaar.

Supercar huren met de supercar experience voor jong en oud
Witte Lamborghini Huracán supercar huren

Supercar huren voor foto & video

Buena Vida Supercar Verhuur is trotse partner voor exclusieve auto’s van Spinnin’ Records, Paperclips, Zonamo Underground of TV Producenten zoals Endemol-Shine, Talpa en RTL. Ook kiezen verschillende platenlabels voor een supercar uit ons assortiment voor videoclips. Wij plannen zorgvuldig en verhuren de supercars voor €100,- per kwartier, ongeacht de klasse.

Exclusieve auto huren

Bij Buena Vida staat luxe, comfort en stijl centraal, wat duidelijk te zien is aan de selectie exclusieve auto’s. Een exclusieve auto huren bij Buena Vida betekent rijden in de mooiste en meest luxueuze modellen van topmerken zoals Ferrari, Lamborghini en Rolls Royce. Of je nu de adembenemende snelheid van een supercar verlangt of de luxe en het comfort van bijvoorbeeld een Bentley, Buena Vida heeft de perfecte exclusieve auto klaarstaan. Met ons eenvoudig boekingsproces en een hoogwaardige klantenservice wordt exclusieve auto huren bij Buena Vida een soepele en onvergetelijke ervaring. 

Exclusieve auto huren