Bugatti Veyron huren

1001 pk! Wauw. Dat zijn 2 Porsches Turbo tegelijk. Waanzin natuurlijk. Maar wel ontzettend leuke waanzin. Dit is waar ‘petrolheads’ van dromen.

Tarieven

Alle genoemde tarieven zijn excl btw en brandstof

Prijs per uur Kilometervrij € 1.500,-
Prijs per dag (10:00 tot 18:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 7.500,-
Prijs per dag (10:00 tot 0:00) Inclusief 250 kilometer vrij € 10.000,-
Prijs per dag (24 uur) Kilometervrij € 15.000,-
Borgsom Alleen verplicht bij zelfstandig rijden € 10.000,-
Meerprijs per kilometer Alleen bij overschrijding van contract € 15,-
Verzekering 18 t/m 24 jaar € 400,-
Verzekering Vanaf 25 jaar € 200,-

Opties

Haal- en brengservice Vanaf €50,- € 2,50 per kilometer
Chauffeur € 50,- per uur

Kopen

Interesse in deze adembenemende Bugatti Veyron? Neem voor een exclusieve bezichtiging of meer informatie contact met ons op, en ervaar zelf de luxe en kracht van deze unieke auto.

De verkoopprijs is: € 1.700.000,-

Huur een droom op wielen

Wil jij een echte Bugatti huren? Het klinkt ongelooflijk, maar Buena Vida Supercar Verhuur heeft em. De Bugatti Veyron is de wederopstanding van het beroemde Franse merk Bugatti. Huur nu de absolute top van de meest exclusieve supercars ter wereld met deze ware ‘hypercar’! Dat kan gewoon in Maassluis! 

Bugatti Veyron huren? Tem jij 1001 pk?

1001 pk! Wauw. Dat zijn 2 Porsches Turbo tegelijk. Waanzin natuurlijk. Maar wel ontzettend leuke waanzin. Dit is waar ‘petrolheads’ van dromen. Als je hierin hebt gereden, heb je een verhaal voor je kinderen én je kleinkinderen en ….. Vergeet geen foto’s en filmpjes te maken en bewaar deze goed. Van deze ultieme belevenis moet je genieten nu het nog kan. Want nu mag het nog. 

De Bugatti Veyron is de ‘Holy Grail’ onder de supercars

De eerste productieauto die de magische grens van 400 km/h kon doorbreken. Met een 16 (!) cilindermotor van 8 liter inhoud. Dat zijn 2 dikke 4 liter V8 blokken ineen. Kicken toch? Er moesten zelfs speciale banden ontwikkeld worden voor al dat geweld. En nee, natuurlijk kan je de Bugatti Veyron nergens op de openbare weg voluit rijden. Als je een keer goed gas geeft zit je binnen 2,5 seconden op de 100. Da’s twee keer met je ogen knipperen. 

Moet het exclusief zijn? Dan is de Bugatti Veyron jouw keuze.

Van de Bugatti Veyron zijn er maar 450 gemaakt. In Nederland betaalde je er 1,8 miljoen euro voor. Tenminste, áls je er een mocht kopen. Want hoeveel mensen op de wereld hebben er nou in een Veyron gereden? Héél weinig. Maar jij kan er één van zijn. Heerlijk cruisend in deze witte schoonheid bezorg jij toeschouwers spontaan nekkramp van het omkijken. Dat lijkt ons een ervaring die je als die-hard autofanaat meegemaakt móet hebben.

De Bugatti Veyron is geweldig in alle details

Maak een afspraak in de showroom van Buena Vida Supercars in Maassluis en maak kennis met de Bugatti Veyron. Stap in dit kunstwerk op wielen en bekijk de vele details. Pak het geweldige alcantara-stuur vast met het logo van Bugatti-oprichter Ettore Bugatti. Leg je hand op de pook van de automatische dsg-versnellingsbak en bewonder het schitterend geborstelde aluminium en de prachtige ventilatie-openingen. Bewonder de tellers op het dashboard (waaronder zelfs een pk-meter die tot 1001 gaat); übercool!

Deze Bugatti Veyron huren bij Buena Vida Supercar Verhuur in Maassluis?

De Bugatti Veyron is geen supercar, maar een heuse hypercar. Die huur je nergens. Maar wel bij Buena Vida! En nee, dit is niet goedkoop. Maar als het rijden in zo’n exclusieve wagen jouw droom is, dan is het toch een koopje om je droom ook uit te laten komen? Je leeft maar één keer hè?

Met de Bugatti Veyron ervaar je een waanzinnige belevenis, die voor weinig mensen is weggelegd. Dát is al een kick op zich, denken wij. Want hoe cool is het om hiermee ons mooie polderlandschap te verkennen? Zelfs parkeren langs de boulevard is al tof! Let maar op. En wat denk je ervan om na een middag cruisen te eindigen voor de deur van je favoriete restaurant? Wedden dat het hele terras uitloopt? 

Huur een Bugatti nu het nog kan!

Supercars op benzine en met onvergelijkbare emoties zijn de laatste in hun soort. Huur daarom deze Bugatti nu het nog kan. Kom naar onze mooie showroom in Maassluis. Daar vind je ook onze andere exclusieve supercars. Bijvoorbeeld een Ford GT-40, onze Aston Martin Vantage of meerdere Ferrari’s en Lamborghini’s. Ze staan heerlijk te shinen naast Amerikaanse spierbundels als de Dodge Challenger, Chevrolet Camaro en Ford Mustang Shelby.  

Onze adviseur beantwoordt al je vragen. Maak nu een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar!

De beleving start hier!

Voor iOS gebruikers: je notificatiegeluid moet aan staan om de geluiden te horen.

Vermogen

1001pk

Cilinderinhoud

8l

0-100 km/h

2.5 sec

Topsnelheid

407km/h

Bouwjaar

2005

Prijsklasse

Hyper